BTP Adaylarından Ziyaret

BTP Adaylarından Ziyaret

BTP Adaylarından Ziyaret

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haydar Bektaşoğlu ve Akçaabat Belediye başkan Adayı Ferhat Yanık, Akçaabat Ajans’ı ziyaret etti.

Bektaşoğlu ve Yanık, Trabzon’un ve Akçaabat’ın çözülmesi gereken öncelikli sorunları ile ilgili olarak fikir alışverişinde bulundu.

Bağımsız Türkiye Partisi  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Haydar Bektaşoğlu Trabzon’un ulaşım sıkıntısına dikkat çekerek, Güney Çevre Yolunun önemini vurguladı. Bektaşoğlu ayrıca hafif raylı sistem çalışmaları ile bu sıkıntının üzerinden gelebileceklerini söyledi. İşsizlik konusuna da değinen Bektaşoğlu belediyenin yasal kurabileceği şirketlerle insanlara iş sahaları ve AR-GE çalışmaları konusunda imkan sağlanabileceğini söyledi.

BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ferhat Yanık, kendisi adına en şanslı olduğu konunun Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın Akçaabatlı olması olduğunu vurgulayarak, onun desteğini aldıklarında Akçaabat’ın dünyanın gözbebeği olacağını söyledi. Yanık “Akçaabat Acısu mahallesindenim. Akçaabat’ta eğitimcilik yapmaktayım. Şimdi de Akçaabat’ta belediye başkan adayı olarak hizmet etmek için yola çıktık. Akçaabat’ta ilk yapacağımız iş Atatürk Kültür Merkezi olacaktır. 2. Si ise köylü vatandaşlarımızın cebini ilgilendirecek projeler ortaya koymak olacaktır. Köyde vatandaşlarımız ürettiği ürünleri belediye olarak biz alacağız ve köylüye destek olacağız” dedi.

Yanık, çalışarak mutlu olan insanlar olduklarını ifade ederek, köylülerin, öğrencilerin, öğretmenlerin ve Akçaabatlıların yapılacak projelerle kalkınacağını sözlerine ekledi.

akcaabat-btp-adayi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset