Bölgenin Gür Sesi Olmaya Adayım

Bölgenin Gür Sesi Olmaya Adayım

Hikmet Yılmaz, “Akçaabat’ın gür sesi olmak için yola çıktım” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hikmet Yılmaz, “Akçaabat’ın gür sesi olmak için yola çıktım” dedi.

MHP Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hikmet Yılmaz, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Trabzon’un her köşesine ulaşmayı, her insanın gönlünü almayı hedeflediğini ifade eden Yılmaz “Trabzon’un her köşesine gideceğim. Partimi ve kendi projelerimi halkımıza anlatacağım. Bizim için kişiler değil parti önemlidir.  Ben ya da bir arkadaşım aday olur fark etmez. Bu dava için çalmadık kapı bırakmayacağım. Benim daha önce 7. Sıradan aday  olduğum dönemde 1. Sıradaymış gibi çalıştığımın herkes şahitidir. Bu partide ben yok biz vardır. Bizim siyasi anlayışımız bu şekilde oluşmuştur” dedi.

Hikmet Yılmaz “Ben değil biz zihniyeti ile çalışma yapıyoruz. Güçlü bir Trabzon, güçlü bir Akçaabat için çalışmalıyız. Mecliste Trabzon’un güçlü sesi olmak için yola çıktım. Bu yolda tüm hemşehrilerimi yanımda görmek istiyorum. Bana verecekleri desteği boşa çıkarmayacağımın bilinmesini isterim. Bu yolda iz bırakmak için yola çıktık” dedi.

Milletvekili olduğu takdirde tüm ilçelere her ay bir gün ayıracağını ifade eden Yılmaz “Ben Ankara’ya giderek orada oturan birisi olmam. Halkımın bana verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çaba harcarım. Trabzon’un sorunlarını Ankara’ya en iyi şekilde taşımak için gayret gösteririm. Ankara’da Akçaabat’ın ve Trabzon’un gür sesi olmaya adayım. Tüm ilçelerin sorunlarını yerinde öğrenmek için ayda birer gün tüm ilçelerimizi ziyaret edeceğim. Halk günü yaparak o ilçedeki vatandaşların bana kolay ulaşmalarını sağlayacağım. Sorunlarını direk olarak bana, ben de Ankara’ya ve gerekli makamlara ulaştıracağım” dedi.

Bölgeye hizmet kazandırmak için proje çalıştayları yapmayı hedeflediğini ifade eden Yılmaz “Bölgemiz için bir çalıştay yapacağız. Bu çalıştaya, mahalle muhtarları, belediye başkanları, parti temsilcileri ve sivil toplum örgütlerini davet edeceğiz. Herkesin görüşünü alarak nelerin öncelikli yapılması gerektiğini, hangi projelerin hayata geçirilmesi gerektiğine hep birlikte karar vereceğiz” dedi.

Uzun yıllar Ankara’da bürokrat olarak görev yaptığını ve hizmetlerin hangi kanaldan nasıl alınacağını çok iyi bildiğini belirten Yılmaz “Ankara’da uzun yıllar bürokrat olarak görev yapmaktayım. Tüm dairelerde işlerin en kolay nasıl yapılacağını biliyorum. Dolayısıyla yapacağımız projeleri hayata geçirmek için kapı kapı dolaşarak gerekli izinleri çıkartmak kolay olacak” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset