Boksörler Kupa İle Döndü

Boksörler Kupa İle Döndü

Boksörler Kupa İle Döndü

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesporlu yıldız bayan boksörler 27 Ocak-02 Şubat tarihleri arası Çankırı’da yapılan Yıldız, Genç Bayanlar Türkiye Şampiyonası’nda iki altın ve bir bronz madalya alarak önemli bir başarıya imza attı. 55 ilden yaklaşık 600 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada 54 kg’da mücadele eden Akçaabatlı sporculardan Kevser Tütüncü ve 75 kg’da Sudenaz Kazan yıldız bayanlarda rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu oldu. Genç bayanlarda ise 54 kg’da ringe çıkan Aleyna Demirkır ise Türkiye üçüncüsü oldu.

 Trabzon Büyükşehir Belediyespor’un başarılı çalıştırıcısı Davut Çınarlar şampiyon sporcuları ile gurur duyduklarını kaydederek, gelecekte çok daha büyük başarılara imza atmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Başkanı Adnan Gül ise spor kenti olan Trabzon’un var olan misyonunu daha da yukarılara çıkarmak, Trabzon ve ülke sporuna en iyi katkıyı vermek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Gül, çalışmalarında her zaman yanlarında yer alan ve destek veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na da teşekkür etti.

akcaabat-boksorler1.jpgboksorler-akocaabatta.jpgboksorler-a.jpgbpksrler-trabzona.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler