Bıyıklıoğlu Eğitim İçin Kollar Sıvadı

Bıyıklıoğlu Eğitim İçin Kollar Sıvadı

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, kirişlerinde oluşan çatlamaların giderilerek güçlendirme yapılması için kapatılan Söğütlü İlköğretim Okulu'nda incelemelerde bulundu.

Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse ve okul aile birliğinden güçlendirme çalışmaları ve okulun öğretim yılındaki durumu hakkında bilgi aldı. Prof. Dr. Bıyıklıoğlu, okulun yerine alternatif okul olarak kullanılan Turizm Otelcilik Lisesi’nin zemin katının öğrenciler için rutubet ve nem oranı karşısında sağlıksız ortamda okullarına devam ettiklerini dile getirerek, “Burada yaklaşık 500 yavrumuz eğitim görüyor. Bu çocuklarımızı bir an önce sağlıklı bir okula kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız. Eğitim ve öğretime çok önem veriyoruz. Bu yavrularımızı kurtardıktan sonra 2. adım olarak yeni bir okulun yapımına başlanacaktır” dedi.

biyikliogluokul.jpg

Sizin İçinizden Geldim

Söğütlü ziyaretinin ardından Akçaabat’a geçen Bıyıklıoğlu, Akçaabat İlçe Başkan Osman Çavuş’la birlikte Akçaabat Şoförler Odası tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Bıyıklıoğlu, burada şoförlere hitaben yaptığı konuşmada şoförlerle içli dışlı olduğunu dile getirerek, “Adaylık sürecimde Akçaabat Sanayi esnaf ziyareti sırasında bir tamirhanede ustayla tokalaşma esnasında elinde motor yağı var diye elini geri çekti. Bende ustaya, ‘Benim babam motor ustası idi. Ben bu ellerden 30 sene ekmek yedim. Niye elini çekiyorsun ki’ dedim Esnafın halini çok iyi bilirim. Ülkemizin durumu gittikçe iyileşiyor ve daha da iyi olacak. Biz bu işe milletimize hizmet etmek için girdik. Hepinizin durumu daha da iyi olacaktır” diye konuştu.

biyiklioglu.20110820152221.jpg

Bıyıklıoğlu, Kavaklı Rahman Camisine geçerek AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi ile vatandaşlarla buluştu ve vatandaşların problemlerini dinledi. Bıyıklıoğlu, halka yaptı konuşmada, “şehrimizi daha ileriye götürebilmek adına ülkemizin daha iyi bir noktaya gelmesi adına halkımız seçimlerde istikrarın devamını ve ülke ekonomisi için, gençlerimizin, işsiz insanlarımızın istihdamı için önemli bir karar verdiler. İstikrar sürüyor ve yeni yatırımlarla birlikte yeni istihdam kapıları açılacak” ifadelerine yer verdi. Vatandaşlarla görüşerek sorunlarını da dinleyen Milletvekili Bıyıklıoğlu, seçim öncesinde verdikleri sözleri yerine getirdiklerini sözlerine ekledi. Prof. Dr. Bıyıklıoğlu şu ifadelere yer verdi: "Biz seçim öncesinde halkımıza ne söz verdiysek, o sözlerin hepsini yerine getireceğiz. Bizler onların meclisteki temsilcileriyiz, onların sorunlarını çözmekte bize düşer, bu nedenle de halkımızın sorunlarını dinleyip çözüm arayacağız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim