Birinci'den Gaziye ziyaret

Birinci'den Gaziye ziyaret

Birinci'den Gaziye ziyaret

Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, 15 Temmuz’da FETÖ’nün darbe girişimini engellemek için çaba gösterirken yaralanan Kahraman Kazan’lı Mustafa Zorova’yı evinde ziyaret etti.

Kahraman Kazan Akıncı'daki 4. Ana Jet Üs Komutanlığı önüne giderek darbe girişimini engellemeye çalışan vatandaşlardan biri olan ve bacağına üç kurşun isabet etmesi nedeniyle tedavisi hâlâ sürmekte olan 70 yaşındaki Zorova’yı ziyaret ederek elini öpen Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, bu vatanın şehitlerimiz gibi gazilerimize de minnettar olduğunu ve çok şey borçlu olduğunu söyledi.

Kazan'da evinde otururken “Hükümeti deviriyormuş askeriye, Menderes gibi. Vatanını seven, Tayyip'i kurtarmaya gidiyor” sözlerini duyması üzerine ilçeden yüz kişiyle yola çıktıklarını belirten Zorova, bugün de olsa aynı işi yapacağını belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hatırlanacağı üzere Cevat Birinci geçtiğimiz yıl Ankara’da geçirdiği ameliyatın sonrasındaki nekahet dönemini Kahraman Kazan’daki akrabalarının evinde geçirmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler