Birinci Dünya Savaşında Karadeniz

Birinci Dünya Savaşında Karadeniz

Birinci Dünya Savaşında Karadeniz konulu konferans düzenlendi

Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yıldönümü kutlama etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Kurtuluş etkinlikleri kapsamında Trabzon Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Rahmi Çiçek’in konuşmacı olduğu ‘Birinci Dünya Savaşı’nda Karadeniz’ konulu konferans düzenlendi.

Hamam Çimeni çarşısı Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü salonunda yapılan konferansa Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, Akçaabat Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Demirci ve daire amirleri katıldı.

Kurtuluş mücadelesinin ne şartlarda kazanıldığını anlatan Prof. Dr. Rahmi Çiçek, vatan mücadelesini kendisini dinleyenlerin gözünde canlandırdı.

Konferans ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rahmi Çiçek’e Bilgi paylaşımından dolayı teşekkür ederek canları pahasına vatanı koruyan Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diledi.

Başkan Ekim, birçok bedel ödenerek kazanılan vatanın her karış toprağının kanla sulandığını ve her Türk gencinin bunun bilincinde olduğunu vurgulayarak gençlerimizin vatanımıza en iyi şekilde sahip çıkacağından hiç şüphe duymadığını belirtti.

Konferansın ardından Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Trabzon Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rahmi Çiçek’e plaket takdim etti.

a1-027.jpga2-033.jpga3-019.jpga4-009.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler