Bir Anonsu Fazla Gördüler

 

Ne garip bir şehirde yaşıyoruz.

İlklerle anılacağız.

Türkiye de böyle bir uygulama görmedim desem yeridir. Nedenini bilmem ama Akçaabat Belediye zabıtasının Akçaabat Sebatspor’a karşı bir art niyetinin olduğu hissine kapılıyorum. Akçaabat sebastpor’un müsabakalarının öncesinde kulüp tarafından zabıtaya verilen ilan metninin açılış ve belediye korosunun ilanı kadar bile okunmadığını söyleyebilirim.

Bu belki 4 veya 5 ‘inci zabıtayı arayışımdır. Her aradığımda Sebatsporun maçı var neden anons etmiyorsunuz diye sorduğumda ediyoruz diyorlar ama saatte bir anons ediyorlar herhalde ki ben duymuyorum.

Bugün Akçaabat Sebatspor Sariyerspor ile çok önemli bir müsabakaya çıkacak. Dün birkaç kez duydum anons edildiğini ama bugün duyamayınca telefona sarıldım Akçaabat Sebastspor kulüp müdürünü aradım. Zafer kardeşimde aynı duyguları paylaştı benimle ardından zabıtayı aradım bana söylediği sınav var o yüzden anons edilmeyecek. Ben de bir kaç telefon görüşmesinden sonra sınavın dün olduğunu söyledi arkadaşlar. Bugün yapılacak olan sınavlar il merkezinde olduğunu söylediler. Emin olmak için bu sefer İlçe Emniyet müdürlüğünün acil çağrı merkezi 155'i 2 kez belli aralıklarla aradım, sınav olup olmadığı öğrenmek için ama ne yazık ki telefon her iki aradığımda beş kez çaldı ve mesaja düştü bende kapattım.

Evet, böyle bir şehirde yaşıyoruz.

Akçaabat Sebatspor için bir anonsu fazla gördüler.

Belediye korosunun faaliyetini sakın duyurmayı unutmayın…

Darılanlar olur…

Bu arada Fatih  stadyumunda oynanan maçta Sarıyer’i 3-1 geçen Sebatspor’umuz kalan üç haftaya umutla giriyor…

İki hafta önce söylediğim gibi bir ihtimal daha var …Önce Hacettepe sonra Körfez Belediyesi'ni yenip bu ligde kalacağız benim  inancım var ….

Bu arada Ankara'da oynanacak maçta oradaki Trabzonlulara büyük görev düşüyor. Sebatspor’u yalnız bırakmayacaklarını umuyorum…

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum