Beşli "Hizmet İçin Aday Oldum"

Beşli "Hizmet İçin Aday Oldum"

Beşli "Hizmet İçin Aday Oldum"

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Trabzon Milletvekilliği için aday adayı olan Akçaabatlı Hasan Beşli, “milletime hizmet için aday oldum” dedi.

Akçaabat Salacık mahallesinden olan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı olarak Ankara’da Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Üyeliği yapan Hasan Beşli,sitemiz ofisini ziyaret etti. Beşli, doğup büyüdüğü Trabzon’a ve Akçaabat’a hizmet etmek için yola çıktığını ifade etti. Ankara’da önemli çalışmalara imza atmaya, Trabzon’a hizmet etmeye aday olduğunu belirtten Beşli “Uzun yıllar Ankara’da gurbette bulunan vatandaşlarımızın sorunları ile yakından ilgilendim. Ankara Akçaabatlılar Derneği’nin kurucusuyum. Doğup büyüdüğüm memleketime hizmet niyeti ile yola hasan-besli-002.jpgçıktım. Milletimizi ve devletimizi yüceltip lider bir ülke yapmak yolunda benimde bir katkım olacaksa kendimi çok mutlu hissederim. Ankara’yı iyi bilen birisi olarak, esnafımızın, sanayicimizin ve bölge insanımızın sesi olmaya ve onların hizmetinde olmaya adayım” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Trabzon Milletvekilliği için aday adayı olan Akçaabatlı Hasan Beşli, “milletime hizmet için aday oldum” dedi.

Akçaabat Salacık mahallesinden olan ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı olarak Ankara’da Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Üyeliği yapan Hasan Beşli,sitemiz ofisini ziyaret etti. Beşli, doğup büyüdüğü Trabzon’a ve Akçaabat’a hizmet etmek için yola çıktığını ifade etti. Ankara’da önemli çalışmalara imza atmaya, Trabzon’a hizmet etmeye aday olduğunu belirtten Beşli “Uzun yıllar Ankara’da gurbette bulunan vatandaşlarımızın sorunları ile yakından ilgilendim. Ankara Akçaabatlılar Derneği’nin kurucusuyum. Doğup büyüdüğüm memleketime hizmet niyeti ile yola çıktım. Milletimizi ve devletimizi yüceltip lider bir ülke yapmak yolunda benimde bir katkım olacaksa kendimi çok mutlu hissederim. Ankara’yı iyi bilen birisi olarak, esnafımızın, sanayicimizin ve bölge insanımızın sesi olmaya ve onların hizmetinde olmaya adayım” dedi.

Akçaabat doğumlu olan Hasan Beşli, İlkokulu Salacık’ta okudu. Trabzon İmam Hatip Lisesi’ni bitirdikten sonra üniversite tahsilini Ankara’da yaptı. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı sınavını kazanarak eksperlik faaliyetlerine başladı. Anadolu Sigorta Eksperler Derneği yönetim kurulu üyeliğini devam ettirirken, Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İcra Komitesi üyeliğine atandı. MÜSİAD Üyesi oldu, Birlik Vakfı Ankara Başkan vekilliği görevini sürdürmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler