Beril Giyim Akçaabat’ta Açıldı

Beril Giyim Akçaabat’ta Açıldı

Beril Giyim Akçaabat’ta Açıldı

Beril Giyim Akçaabat’ta Açıldı

Bünyesinde Koton, Defacto ve Kappa markalarını barındıran Beril Giyim, Akçaabat Ortamahalle İstiklal Caddesinde görkemli bir törenle hizmete açıldı. Mağazanın açılışına, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Garnizon Komutanı Bin. Mustafa Selçuk,  İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu, AK parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, CHP İlçe Başkanı Mustafa Bak, İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Mısır, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, açılışı gerçekleşen mağaza ile Akçaabat’ta önemli bir eksikliğin giderilmiş olacağını dile getirdi. Kurtyemez “Akçaabat’ın ulusal giyim markaları ile buluşması sevindiricidir. Artık giyim için Trabzon’a gitmeye gerek kalmadı. Mağazanın Akçaabat’ta hayırlı olmasını ümit ediyor bol kazançlar diliyorum” dedi.

Beril Mağaza sahibi Meryem Özbayraklı ise konuşmasında, Akçaabatlı vatandaşları kaliteli markalar ile buluşturmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından toplu olarak açılış kurdelesi kesilerek mağaza hizmete girdi.

beril-magazasi.jpg

akcaabat-kaymakami-ramazan-kurtyemez.jpgmerye-ozbayrakli.jpgberil-magazasiss.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler