Beni Böyle Sev'e  Akçaabat Köftesi

Beni Böyle Sev'e Akçaabat Köftesi

Akçaabat’ın son dönemde ünü ülke dışına kadar uzanan ve bir çok dizi ve sinema filmine konu olan Akçaabat Köftesi artık daha güzel tanıtılacak.

 

Bir televizyon kanalında yayınlanan ve Akçaabat’ta yaşayan bir kişinin hayatını konusunu alan “Beni Böyle Sev” dizisinde artık Cemil Usta Akçaabat Köftesi yenilecek. Yayınlandığı ilk günlerde Köfteci Nail Usta adıyla Akçaabat köftesi üreten ve yaptığı üçgen köfteler ile de hayal kırıklığı yaratan dizide artık gerçek Akçaabat köftesi görülecek. Dizi yapımcıları ile Cemil Usta Köfte arasında yapılan anlaşma ile bundan böyle çekimlerde kullanılacak olan köfteleri Cemil Usta temin edecek.

Akçaabat Köftesinin İtibarını Koruyoruz.

Cemil Usta Maltepe Şube sorumlusu Metin Kalkışım Akçaabat Köftesinin itibarını kurtarmak için böyle bir girişimde bulunduklarını belirtti. Kalkışım “Akçaabat Köftesinin ünü artık ülke sınırlarımızı aşmış durumda. Ancak bazı filme ve dizilerde Akçaabat köftesiyle alakası olmayan görüntüler görünce üzüldük. Bundan böyle gerçek Akçaabat köftesinin görüntüleri olacak. Anlayışlarından dolayı dizi yapımcılarına ve oyunculara teşekkür ediyorum” dedi.

akcaabat-kofte-cemil-usta-beni-boyle-sev1.jpg

akcaabat-kofte-cemil-usta-beni-boyle-sev2.jpg

beni-boyle-sev-akcaabat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kültür Sanat