Belediyeden Plates Kursu

Belediyeden Plates Kursu

Belediyeden Plates Kursu

SPOR KURSLARINA YOĞUN İLGİ

Pek çok branşta açtığı kurslar ile çocuklara, gençlere ve yediden yetmişe tüm Akçaabatlılara spor yapma imkanı sunan Akçaabat Belediyesi, bu alanda kadınları da unutmuyor. Akçaabat Belediyesince Gençlik ve Spor Merkezinde step, aerobik ve plates kursları verilmeye başlanıyor.

Gençlik ve Spor Merkezinde düzenlenen kadınlara özel spor kursları yoğun ilgi görüyor. Profesyonel antrenörler tarafından verilen kurslara özellikle ev kadınları yoğun ilgi gösteriyor. Hafta içi gerçekleştirilecek olan step, aerobik ve plates kursları pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri sabah 10.00 ve akşam 18.30 olmak üzere iki seans halinde verilecek. Salı ve Perşembe günleri ise 17.30’da başlayacak.

175 kursiyerin kayıt yaptırdığı spor kursları 04.03.2019 tarihine kadar devam edecek. Başvurular Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nde yapılacaktır.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, kadınların yaşamın her alanında daha etkin olması gerektiğini ifade ederek, "Aerobik, step ve pilates kurslarımız ile kadınlarımıza sadece spor yaptırmayı değil sosyal alanda daha etkin olmalarını amaçladık. Bu nedenle ev kadınlarımızın kurslara gösterdiği ilgi bizleri çok mutlu etti. Her alanda kadın dostu bir kent yaratma hedefiyle çalışmalarımızı daha arttıracağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler