Belediyeden İftar Sofrası

Belediyeden İftar Sofrası

Akçaabat Belediyesi tarafından geleneksel olarak kurulan iftar sofrası bu yıl da Akçaabatlıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Akçaabat Belediyesi tarafından geleneksel olarak kurulan iftar sofrası bu yıl da Akçaabatlıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Birlik, beraberlik ve dayanışmanın sembolü olan Ramazan Ayı’nda Akçaabat Belediyesi’nin kurduğu iftar sofrası bir ay boyunca eski tekel binasının iftar sofrası olarak ayrılan bölümünde aile ortamı sıcaklığında Akçaabatlıları ağırlıyor.

İhtiyaç sahipleri ve öğrenciler başta olmak üzere tüm halka Ramazan Ayı boyunca hizmet verecek olan iftar sofrasında oruçlarını açan vatandaşlar; yemeklerin kalitesinden, zengin ve doyurucu menüden memnun kaldıklarını belirtti.

Akçaabat Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan ‘İftar Sofrası’nın hazırlanmasında başta Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Ekim, “Müslümanlar olarak hepimiz; Ramazan’ın eğiten, şifa veren, tazeleyen günlerini karşılıyoruz ve bu mübarek geceleri ihya etmeye çalışıyoruz. İmsak’ın bereketinden, iftarın sevincinden, teravihin birlik ve beraberliğinden, mukabelenin huzurundan nasibimizi almaya el birliğiyle gayret ediyoruz. Manevi duyguların en yoğun şekilde yaşandığı, sadece oruç tutmakla yetinmeyip, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve hoşgörüyle en yüksek noktalara eriştiğimiz Mübarek Ramazan Ayı'nın ülkemize ve tüm İslam Âlemi’ne, bereket ve huzur getirmesini, temenni ediyor, huzur ve kardeşlik içerisinde bayrama kavuşmamızı Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

foto.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler