Belediye vatandaşı o konuda uyardı!

Belediye vatandaşı o konuda uyardı!

Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşları çöp toplama saatlerine uymaları konusunda uyardı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, "Hızla büyüyen ve gelişen şehrimize güzellikler katmak ve hizmetteki kaliteyi daha da verimli hale getirmek amacıyla çöp toplama saatlerinde uymalıyız. Bu uygulamada amacımız halkımıza daha güzel ve verimli bir şekilde hizmet etmektir. Bu konuda çok değerli hemşerilerimizden de destek bekliyoruz. Halkımızdan belirtilen saatlere riayet etmelerini rica ediyorum. Cadde ve sokaklara da toplama işlemi yapıldıktan sonra kesinlikle çöp çıkarmamalarını özellikle istirham ediyoruz. Temiz bir Akçaabat'ı birlikte oluşturmak için halkımızla birlikte el ve gönül birliğiyle çalışmalıyız" dedi.

Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, uyarılar ile ilgili olarak hazırladığı afişleri vatandaşlara dağıtarak, hem Sosyal Medya hesaplarından hem de led ekranlardan yayınlayarak vatandaşların dikkatine sundu.

Hazırlanan afiş ve broşürlerde; Akçaabat Belediyesinin daha önce “Temiz Çevrem kampanyası başlattığı hatırlatılarak, İlçede çöplerin 18.00 ile 20.00 saatleri arasında bırakıldıkları noktalardan alınacağı bildirildi. Çöp atma saatlerine uymayanlara cezai işlem uygulanacağı da belirtilen broşürlerde, çevreyi temiz tutma mesajı da verildi. Öte yandan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşlardan çöplerini çöp toplama saatinden kısa bir süre önce belirtilen yerlere bırakmaları ve gelişi güzel cadde ve sokaklara atmamaları konusunda da duyarlılığa davet eti.

akcaabat-belediyesi-temizlik-isleri.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler