Belediye Tiyatrosu Sahnede

Belediye Tiyatrosu Sahnede

Akçaabat Belediye Tiyatro’su bu yıl Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın “ KAYNANAM NASIL KUDURDU ‘ adlı oyunu ile sahne aldı.

 

Akçaabat Belediye Tiyatro’su bu yıl Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın “ KAYNANAM NASIL KUDURDU ‘ adlı oyunu ile sahne aldı. 

             Oyun ilk gösterimle, 13 Şubat 2012 Pazartesi günü ve ikinci gösterimle de 15 Şubat 2012 Çarşamba günü saat 19.00’da Akçaabat Kültürpark Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde izleyicisiyle buluştu. Oyuna ilgi büyüktü. Tiyatroya olan ilginin her geçen gün artığı gözlendi. Akçaabat Belediye Tiyatrosu,  oyuncu kadrosu ve oyun dekoru ile  izleyicilerden tam not aldı. 

            Oyunu; vatandaşların yanı sıra Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Ayvaz, İçişleri Bakanlığı Baş kontrolörü Mehmet Kumru, belediye meclis üyeleri, belediye daire amirleri izledi.

 kaynamam8.jpg

Yönetmenliğini Osman Gümrükçü’ nün yaptığı oyunda; Sibel Nohut, Yasin Uçan, Bülent Mumcu, Esra Şahin, Medet Cihanoğlu, Özge Yavuz, Ömer Değirmencİ, Yusuf Altın, Cihangir Cihanoğlu, Mehtap Buruk, Ömer Gedikli, Recep Şen, Furkan Kalaycı rol aldı.  Sahne ışık ve efekti Çağlar Hacısalihoğlu tarafından yapıldı. 

kaynamam3.jpg

            Oyun sonunda oyuncular izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Belediye Başkanı Şefik Türkmen, emeklerinden ötürü Osman Gümrükçü ve ekibini kutlayarak kendilerine çiçek verdi.   Katılımcılara da gösterdikleri ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

kaynamam9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat