Belediye Karla Mücadeleye Hazır

Belediye Karla Mücadeleye Hazır

Belediye Karla Mücadeleye Hazır

Belediyeden yapılan açıklamada;

Yaz sezonunda birçok yolu elden geçirerek bu yıl ki kar çalışmalarının daha hızlı ilerlemesi için de zemin hazırlayan Akçaabat Belediyesi, kış ayı öncesi tüm araçları bakıma alarak, gerekli tüm ihtiyaçları ise hazır hale getirdi. Belediyemize ait karla mücadele araçları vardiyalı olarak 24 saat çalışacak. Akçaabat Belediyemize ait 12 adet Kazıcı (JCB) , 7 adet Greyder, 5 adet Yükleyici, 50 personel ile karla mücadeleye hazır.

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, karla mücadele çalışmalarını da etkin bir şekilde sürdürmek ve hemşehrilerimizi mağdur etmemek adına yüksek bir performans sergilemek istediklerini söyledi.

“Halkımızın mağdur olmaması için her türlü tedbiri alıp, tüm imkânlarımızı seferber etmiş bulunuyoruz. Ekiplerimiz ve araçlarımız hazır durumdadır. İnşallah kış sezonunu halkımızın rahat bir şekilde geçirmesi için elimizden geleni yapacağız. Belediyemiz yaz mevsiminde gösterdiği üstün gayreti kış mevsiminde de gösterecektir. Tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Kent merkezinde sıkıntı yaşanmaması adına toplantılarımızı yaptık. Kar yağışı sonucu oluşacak sorunları, vatandaşlarımıza hissettirmeden ve günlük hayatlarını sıkıntıya sokmadan işbirliği içinde eksiklik gördüğümüz yerde beraber atlatacağız. “dedi.

a1-025.jpga2-029.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler