Bektaşoğlu'nun Mutlu Günü

Bektaşoğlu'nun Mutlu Günü

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu kızını evlendirdi.

 

 

Özcan-Nevin çiftinin yakışıklı oğulları Nedim Samuk ile Turhan-Emine çiftinin güzeller güzeli kızı Derya gerçekleşen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler.

Akçaabat Belediyesi’nde belediye başkanı adına nikah kıyan Bektaşoğlu’nun bu kez kızının nikahını ise Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen kıydı. Kalıntaş Düğün Salonu’nda gerçekleşen törende damadın nikah şahitliğini abisi Necmi Samuk yaparken, gelinin şahitliğini ise Akçaabat Belediyesi meclis üyesi Engin Erbaşaran ve gelinin halası Sabiha Şen gerçekleştirdi.

turan-bektasoglu-kizi.jpg

turan-bektasoglu-kizi.20120901143509.jpg

Nikah sonrasında konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, gelinin babası Turhan Bektaşoğlu’nun kendisi adına bugüne kadar yüzlerce nikah kıydığının altını çizerek, “Şimdi de onun çocuklarına nikah kıymak bize nasip oldu. Hayırlı uğurlu olsun. Allah uzun ömür, sağlıklı günler nasip etsin” dedi.

Takdim etmek üzere gelinin babası Bektaşoğlu’na evlilik cüzdanını veren Türkmen, “Ben karar veremedim kime vereceğimi. Belki babası torpil geçerek, evlilik cüzdanını kendi kızına teslim eder” diye latife yapmaktan da geri durmadı.

Bektaşoğlu ise katılımcılara teşekkür ederek, evlilik cüzdanını gelinle damada ortak olarak teslim etti. Nikah töreni sonrasında düğüne katılan yüzlerce kişiyle birlikte gelinle damat doyasıya eğlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat