Beklenen gün geldi..

Beklenen gün geldi..

Beklenen gün geldi..

Beklenen gün geldi... Trabzonspor yeni stadına bugün ayak basıyor. Kayseri'deki terör eylemi sebebiyle özel etkinlik olmayacak. Akyazı Stadı'nın kurdalesini ise son dakika gelişmesi olmazsa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kesecek. Trabzonspor camiasının yaklaşık 3 yıldır tamamlanmasını beklediği yeni stadı bugün açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani, siyasiler, Trabzonspor'a emek vermiş eski başkanlar, yöneticiler, futbolcular, teknik direktörler, birçok konuk ve davetlinin yanı sıra taraftarların da yer alacağı açılış etkinliği 18.30'dan itibaren gerçekleştirilecek.

EĞLENCE ETKİNLİKLERİ İPTAL

Açıklanan etkinlik çizelgesine göre saat 17.30'da Avni Aker Stadı'ndan kortej yürüyüşü ile başlayacak açılış programı, kortejin Akyaz'ya girişi ile devam edecek. Stadyumdaki programda 3D animasyon gösterileri, koreografiler, protokol konuşmaları ve kulübün 50 yıllık tarihinden daha önce yayınlanmamış özel görüntülerini içeren bir video gösterisi yapılacak. Diğer eğlence içerikli etkinlikler ise Kayseri'de yaşanan terör saldırısı sebebiyle iptal edildi. Açılış tüm taraftarlara ücretsiz olacak, stada ulaşımın sağlanması için de birçok noktadan otobüsler kaldırılacak.

SPONSOR DA AÇIKLANACAK

Açılışta stadın ismi de bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak. Bu anlarda Şenol Güneş kürsüye gelecek ve stada adının verilmesiyle ilgili bir konuşma yapacak. Ayrıca yine Erdoğan'ın stadın sponsorunu da kamuoyuna duyurması beklentiler arasında. 

akyazi-bayraklarla.jpg

akyazi-stadyumu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler