Bayraktar "Akçaabat ekonomisini ayağa kaldıracağız” dedi

Bayraktar "Akçaabat ekonomisini ayağa kaldıracağız” dedi

Muharrem Bayraktar, “Milli Ekonomi Modeli’ni uygulayarak Akçaabat ekonomisini ayağa kaldıracağız” dedi

Yerel seçimler kapsamında çalışmalarını hızlandıran BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar, “Milli Ekonomi Modeli’ni uygulayarak Akçaabat ekonomisini ayağa kaldıracağız” dedi .

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Trabzon Akçaabat Belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla sohbet eden Bayraktar, Türkiye’nin ekonomi olsun dış politika olsun pek çok alanda zor günlerden geçirdiğini söyledi. Muharrem Bayraktar şunları söyledi: “Irak’ta ciddi sorunlar yaşadık, İran’la ciddi sorunlar yaşadık, dış politikadaki ekonomideki sorunlar hepimizi ilgilendiriyor. Akçabat’ta bu yaşananlara kayıt kalamaz. Ankara’da bir rüzgar esse, burada fırtına kopuyor. Ben burda esnaflıkta yaptım, Çiller o zaman başbakandı, dolar bir fırladı, sokaklarda in yok cin yok. Yani ekonomik kriz sadece Ankara’da kalmıyor, hepimizi etkiliyor. Dolayısıyla biz bir bütünüz. Birisi Ankara’da yanlış yaptığı zaman, Akçabat’ta herkes etkileniyor, bizler bir bütünün parçalarıyız. Türkiye’nin yönetimine iyi insanları getirirsek, ilçe yönetimine iyi insanları getirirsek biz de rahat ederiz, biz de mutlu oluruz, huzurlu oluruz, esnafın yüzü güler, köylünün yüzü güler.” 

Akçaabat’ın evladıyız

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş’ın Akçabat’ın evladı olduğunu söyleyen BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Muharrem Bayraktar şunları söyledi: “Prof. Dr. Haydar Baş diyor ki; “ben Milli Ekonomi Modeli’ni uygulamak istiyorum. Bana icazet versin hemşehrilerimiz, bu icazetle Trabzon’u, Akçabat’ı ve Türkiye’yi ayağa kaldıralım” diyor. Geçtiğimiz Şubat ayında kendisini Rusya’ya davet ettiler. Bizim Rusya’yla bir alakamız yok, Rusya gibi bir devlet bizi davet etti, davete icabet ettik. “Gel bize Milli Ekonomi Modeli’ni anlat” dediler. Prof. Dr. Haydar Baş gitti orda 3.5 saat Milli Ekonomi Modeli’ni anlattı. İnanır mısınız orada enterasan bir olay oldu. Rusya Liberal Demokrat Parti Genel Başkanı Jirinosvki diye Türk düşmanı bilinen bir adam var. Haydar Baş Bey’i dinledi Jirnovski, ayağa kalktı ‘Ne mutlu Türküm diyene’ dedi. Akçabatlı Haydar Baş Rusya’ya gitti, Türk düşmanı Jirnovski’ye ‘Ne mutlu Türküm diyene’ dedirtti.’ 

Akçaabat parmakla gösterilecek

“İki proje geliştirdik, denizi Söğütlü Deresi’yle birleştireceğiz ve teleferik yapacağız” diyen Muharrem Bayraktar şöyle konuştu: “Dere denizle birleşecek bir kanal meydana gelecek, istanbul boğazı gibi, sağlı sollu tesisler, alış veriş merkezleri, parklar ve lokantalar yapacağım. Cıvıl cıvıl olacak orası, Türkiye’nin her tarafından, Trabzon’dan insanlar gelecek ve o insanlar Akçabat’a müthiş para kazandıracak. En az bin kişi buralarda kurulacak tesislerden ekmek yiyecek. Ayrıca Akçaabat’a bir telefirik yapacağım, tam sahilden başlayacak, Sarıtaş’ın üst tarafına, Sivri Tepe’ye ve daha Hıdırnebi’ye kadar insanları taşıyacak. 3 aşamalı, teleferiğin olduğu yere insanlar akın akın geliyorlar, buraya günü birlik Gümüşhane’den Trabzon’dan, Rize’den insanlar gelecek, Akçabat halkı iş yapacak, oturmak için gelmiyoruz dışarıdan gelecek insanlarla Akçaabat halkı para kazanacak. Bu projelerle Akçabat Trabzon tarafından, Türkiye tarafından ve hatta Avrupa tarafından parmakla gösterilen bir kent olacak...”

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset