Bayrak Şehidine Anıt istedi

Bayrak Şehidine Anıt istedi

Bayrak Şehidine Anıt istedi

Yıldızlı Mahallesi muhtarı Ufuk Can, geçtiğimiz günlerde yaşanan elim bir kazada hayatını kaybeden zabıta memuru Rüstem Çabuk için anıt mezar istedi.

 

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Hıdırnebi yaylasında şehitlik yanındaki bayrak direğini kaldırmak isterken akıma kapılarak hayatını kaybeden Akçaabat Belediyesinde görevli zabıta memuru Rüstem Çabuk, son yolculuğuna uğurlandı. İlçenin Yıldızlı Mahallesi muhtarı Ufuk Can, elim kazada hayatını kaybeden zabıta memuru Rüstem Çabuk için devlet büyüklerinden anıt mezar istedi. Muhtar Can, “Rüstem Çabuk kardeşimiz gelecek nesillere ders olarak anlatılacak gurur verici bir olayda hayatını kaybetmiştir. Olayın olduğu yere bu kardeşlerimizin anıtı yapılarak, bu gurur verici olayı gelecek nesillere taşımak adına yazılı şekilde anlatılmasını istiyorum” açıklamasında bulundu.

“GELECEK NESİLLERE DERS OLARAK ANLATILACAK GURUR VERİCİ BİR OLAY…”

Muhtar Can, “Göreve giderken şehit mezarı yakınından geçerken şehidimizin kabri başındaki Türk bayrağımızı yere düşmüş olarak gören Akçaabat Belediyesi Zabıta Amirliğinde görev yapan kardeşimiz, ‘Türkün bayrağı yere düşmez, bu bayrak şehit kanlarıyla rengini almış, biz bayrak için yaşar bayrak için ölürüz’ diyerek, bayrağımıza, şehidimize, vatanımıza olan saygı ve sevgisinden dolayı yere düşmüş olan bayrağımızı göndere çekmek isterken canından oldu. Rüstem Çabuk kardeşimiz gelecek nesillere ders olarak anlatılacak gurur verici bir olayda hayatını kaybetmiştir. Benim devlet yetkililerinden isteğimdir, olayın olduğu yere bu kardeşlerimizin anıtı yapılarak, bu gurur verici olayı gelecek nesillere taşımak adına yazılı şekilde anlatılmasını istiyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler