Başkonsolos’tan  Ziyaret

Başkonsolos’tan Ziyaret

Başkonsolos’tan Paris Trabzonlular Derneği’ne Ziyaret

Başkonsolos’tan Paris Trabzonlular Derneği’ne Ziyaret

 

Avrupa’da kültürel faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren ve Türkiye’nin gururu olan Paris Trabzonlular Derneği, Başkonsolos Serdar Belentepe’yi ağırladı. Başkonsolos Belentepe, derneğin yanı sıra bölgedeki esnafı ve Epinay-sur-Seine Belediye Başkanı Hervé Chevreau’yu da ziyaret etti.

Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur ve yönetim kuruluyla dernek binasında bir süre sohbet eden Başkonsolos Beleptepe, esnafın sorunları ve gurbetçilerin yaşadığı sorunlarla ilgili de fikir alışverişinde bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan dernek başkanı Cumur, “Sayın Başkonsolosumuz derneğimize ziyarete geldi. Daha sonra bölgemizde esnaflık yapan vatandaşlarımızı gezdi. Avrupa’nın kültür sanat alanında tek faaliyet gösteren derneklerinden biri olmak bizi de gururlandırıyor. Bu anlamda sayın Paris Büyükelçimizin ve Sayın Başkonsolosumuzun önemli destekleri var. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bundan sonra her zaman destek olacaklarını söylediler. Daha sonra sayın başkonsolosumuzla birlikte Epinay-sur-Seine Belediye Başkanı Hervé Chevreau’yu ziyaret ettik. Sayın belediye başkanı Paris’e yeni gelen başkonsolos Serdar Belentepe’ye Paris Trabzonlular Derneği’nin bölgelerinde olmasının kendileri için büyük şans olduğunu, derneğin kültür, sanat ve gençlere yönelik çok sayıda faaliyet yapmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Sayın başkanın derneğimizi bu şekilde değerlendirmesi bizleri de mutlu etmiştir. Bizler de pandemi ortamını bile fırsata çevirerek online etkinliklerle faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu ziyaret gerçekleştiren Sayın Başkonsolosumuza bir kez daha teşekkür ediyoruz.” dedi.

paris-trabzonlularf-dernegi.jpgparis-trabzonlularf-dernegi1.jpgparis-trabzonlularf-dernegi2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler