Başkanı Ziyaret etti

Başkanı Ziyaret etti

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Akpınar beldesi Belediye Başkanı Mehmet Ali Değirmenci'yi ziyaret etti.

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Akçaabat ilçesine bağlı Akpınar beldesi Belediye Başkanı Mehmet Ali Değirmenci'yi ziyaret etti.

Canalioğlu, ziyarette, siyasi parti ayrımı gözetmeksizin Trabzon'daki tüm belediye başkanlarıyla paylaşım içerisinde olduklarını belirterek, ''Belediyeler vatandaşlara hizmet veren kuruluşlardır. Bu hizmetleri verirken bütün belediyeler, paylaşım içerisinde olmalıyız'' dedi.

Fırsat buldukça Trabzon genelindeki belediyeleri ziyaret ettiğini anlatan Canalioğlu, ''Çünkü bizler bir bütünüz. Birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Ziyaret ettiğimiz Akpınar Belediye Başkanımız, beldesine güzel hizmetler yapmak için çok çaba sarf ediyor. Trabzon Belediyesi olarak her zaman başkanımızın yanındayız'' diye konuştu.

Akpınar Belediye Başkanı Değirmenci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ''Zor coğrafi şartlara rağmen beldemize en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz. Beldemizin altyapı ve üst yapısına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız Akpınarlı vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermektir'' dedi. Ziyaretin ardından Canalioğlu, Akpınar beldesi İlköğretim Okulunu da ziyaret ederek okula satranç takımı hediye etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler