Başkan'dan Sivil Topluma İftar

Başkan'dan Sivil Topluma İftar

Akçaabat Belediyesi Başkanı Şefik Türkmen Akçaabat’ta görev yapan eski ve yeni muhtarlar ile sivil toplum örgütlerini iftar bir araya getirdi.

Akçaabat Belediyesi Başkanı Şefik Türkmen Akçaabat’ta görev yapan eski ve yeni muhtarlar ile sivil toplum örgütlerini iftar  bir araya getirdi.

Akçaabat Nihat Usta’da düzenlenen iftara, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Başkan Yardımcıları Osman parlayan ve Cevat Birinci, Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, Esnaf Odası başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf Kredi Kooperatifi Başkan vekili Aydın Hurmacı, bir önce görev yapan ve mevcut muhtarlar katıldı.

akcaabat-muhtarlara-iftar.jpg

akcaabat-belediye-baskani-sefik-turkmen-muhtarlari-agirladi1.jpg

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen gecede yaptığı konuşmada, Akçaabat’ta hizmet eden herkesin değerli olduğunu ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Türkmen “yemeğimizin amacı birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir. Hepimiz Akçaabat’ın daha refah ve daha yaşanılabilir bir şehir olması için çalışıyoruz. Her zaman bir araya gelemiyoruz. Ramazan’ın bereketi ile bir araya gelme imknaı bulduk. Bu vesile şile hepinize teşekkür ediyor, şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli’de muhtarlara gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade ederek Başkan Türkmen’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler