Başkandan Duygusal Veda

Başkandan Duygusal Veda

CHP Akçaabat mevcut ilçe başkanı Mustafa Nadir, bugün yapılan kongreyle yönetime veda etti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat mevcut ilçe başkanı Mustafa Nadir, bugün yapılan kongreyle yönetime veda etti.

 

 

 

 

 

nadir-ve-torunu.jpg

İlçe kongresinde yanına torununu da alarak duygusal bir veda konuşması yapan Mustafa Nadir, “ Her yolun bir sonu olduğuna ve her sonunda bir başlangıcı olduğuna inananlardanım. Ömür verdiğim bu ocaktan ayrılırken, beni bu görevle onurlandıran, ilçe başkanlığı şerefine erdiren delege arkadaşlarıma, bugüne kadar çalıştığım bütün yönetici arkadaşlarıma, kadın kollarıma ve eski yeni gençlik kollarıma, mahalle temsilcilerime, görev yaptığım süre içerisinde görev alan tüm sandık görevlilerime, avukatlarıma, seçimlerde alanlarda çalışan tüm partililerime teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı arz ediyorum.

Saygı değer Cumhuriyet Halk Partililer, elbette ki ben sizlerden değil görevimden ayrılıyorum. Torunlarıma dönmek istiyorum. Görev aşkı beni öylesine sarmıştır ki, görev yaptığım süre içerisinde bırakalım gezmeyi gezinmeyi eşimle çocuklarımla ve  torunlarımla bir kez olsun aynı masada kahvaltı dahi yapmadım. Beni her sabah evden uğurlayan, görev yorgunluğuma tahammül eden, sabır gösteren gece eve gelemediğim zamanlar, beni bekleyen şimdi aranızda oturan sevgili eşimin de bana hakkını helal ettiğini düşünüyorum. Bana kırgın ve dargın olanlarınız olabilir. Hiç kuşkunuz olmasın.Bilerek isteyerek hiç kimseye ne kastı bir hareketim ne de kastı bir imzam olmuştur. Hep en iyisini yapmak partimizi daha yukarılara çıkarmak için uğraştım. Bazen tek kaldım. Bazen yalnız kaldım ama bir siyasi ordu gibi ilçemde muhalefetlik görevini yerine getirmeye çalıştığım ilçe basınımızın ve sivil toplum örgütlerimizin dikkatinden kaçmamıştır. Bu anlamda bana destek olan ilçemiz ve ilimiz basın mensuplarına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ben şahsım adına hiçbir şey istemedi. Ekibimle birlikte önümüze konulan adaylarla partim için çalıştım. Yaptıklarımız da olmuştur, yapamadıklarımızda. Ancak bugün Cumhuriyet Halk Partisi ilimizde parti içi örgütlenmede söz sahibi ise , Ankara'da da isminden her zamankinden daha çok bahsediliyorsa milletvekili sıralamasında olmazsa olmaz durumuna gelmişse bu örgütün katkısı çok büyüktür. Bu başarı dirliğin ve birliğin eseridir. Biz bu başarının sıfırlanmasını istemiyoruz. Siyasette hiç eğilip bükülmedim . Yöneticiliğe dik girdim ve dik gidiyorum. İnşallah seçilecek olan yönetim sizlerin ve hepimizin katkılarıyla daha iyilerini yapar, 6 okumuzu ilçemizde zirveye taşır. Ben herkese varsa hakkımı helal ettim. Herkesinde bana helal etmesini istiyorum. Hiç kimseden bundan sonrası için bir görev beklemiyorum. Bana ihtiyaç duyulursa partime her alanda bilgi birikimlerimi aktarmaya devam edeceğim. Seçilecek olan yeni yönetimin emrindeyim. Allaha ısmarladık."  dedi.

nadir-ve-ekibi-001.jpg

Konuşma sonrası yönetimiyle vedalaşan Mustafa Nadir ve partililer arasında duygusal anlar yaşadı. Bazı partililerin ağlaması ise gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler