Başkan Türkmen'den Şok Çıkış

Başkan Türkmen'den Şok Çıkış

Başkan Türkmen'den Şok Çıkış

Akçaabathaber.com haberidir.

Akçaabat Sebatspor yönetim kurulu, Akçaabat Kaymakamı ve Akçaabat belediye başkanını ziyaret etti.

Bir süre önce yapılan kongrede yeniden göreve seçilen Erkan Kaynar yönetimindeki Akçaabat Sebatspor yönetim kurulu üyeleri, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ve Akçaabat Belediye başkanı Şefik Türkmen'i makamında ziyaret etti.

Kaymakam Soner Şenel'in büyük destek verdiğini ifade eden Kulüp Başkanı Erkan Kaynar "Sayın Kaymakamımız bize büyük moral verdi. Akçaabat Sebatspor'un cumhuriyetle yaşıt bir olduğunu ve yerinin amatör olmadığını dile getirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz "dedi.

Daha sonra Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'i ziyaret eden heyet, başkan Türkmen'e gelecek sezon bir üst lige çıkacak bir ekip oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Türkmen "Bir üst lige çıkmak çözüm değil"

Akçaabat Sebatspor'un öncelikli hedefinin borçlarından kurtulmak olduğunu ifade eden Başkan Türkmen "Şimdi sizin öncelikli hedefiniz bir üst lige çıkmak değil, bu kulübü ekonomik olarak düzlüğe çıkartmak olmalıdır. asıl başarı budur" dedi.

Akçaabat Sebatspor'un bulunduğu durumun üzüntü verici olduğunu ifade eden Başkan Türkmen, bir üst lige çıkmanın önemli olmadığını daha önemli olan kulübün ekonomik olarak düzlüğe çıkarılmasını sağlamak olduğunu ifade etti.

"Dağdaki Adamın Alacağı Var"

Akçaabat Sebatspor'un dağdaki dama borçlu bir hale geldiğini ifade ederek "Bu kulüpte dağdaki adamın alacağı var. Gerçekten verdimi vermedi mi bilmiyoruz. Bu kulübü kurtarmak için çok uğraştık. Ali Kemal Başaran zamanında bunu büyük oranda başarmıştık. Ama Ali Kemal abi iyi niyetli birisi. Onu suçlamıyorum ama kulüp yönetmek başka bir şey. O zaman bu fırsat iyi kullanılmadı ve kaçırıldı. Sonra Zeki Öztürk'ü getirdik. Zeki Öztürk'ü bizzat ben aradım ve "sana ihtiyacımız var, gel bu kulübü düzlüğe çıkartalım" dedim. Sağolsun o da geldi. Ama ona ben ilk başta söyledim. Bu dibi görünmeyen kuyu gibi. ne atıyorsan buraya gidiyor dedim. Buna rağmen Zeki Öztürk parasını verdi. Ama öyle bir hal aldı ki dağdaki adamların kulüpten alacaklı çıktı. Bu böyle olmaz. Kimin kime borç verdiği, niye verdiği belli değil. ben futboldan anlamam ama, bu iş yönetim işi. Adan daha dayanamadı ve bırakıp gitti" dedi.

Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Erkan Kaynar'da "Biz bu kulüp için zamanımız ve paramızı harcıyoruz.  Ben sahilde çay satarak kazandığım paradan bu kulübe verdim ve vermeye devam ediyorum. Buradaki hiçbir arkadaşımın buradan bir beklentisi yok. Amacımız Akçaabat Sebat ismini yaşatmaktır" dedi.

sebatspor-baskan-turkmene-ziyaret.jpg

akcaabat-sebatspor-002.jpg
Ziyarete;Başkan Erkan Kaynar, Asbaşkan Ali Sadık, Başkan Vekili Aslan Güner  yöneticiler;Salih Durna, Kadir Çelik, Gökhan Altuntaş, Bülent Mumcu Erkan Parlayan,  antrenörler Yıldırım  Şimşek ve Fatih Olgun katıldı. 

akcaabat-sebatspor-002.jpg

emniyet-muduru.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler