Başkan Muhtarlarla Buluştu

Başkan Muhtarlarla Buluştu

Akçaabat Belediyesi,ilçe mahalle sorunlarının görüşülmesi ve çözüme kavuşması adına mahalle muhtarlarının da katılımıyla bir kahvaltı düzenledi.

Akçaabat Belediyesi,ilçe mahalle sorunlarının görüşülmesi ve çözüme kavuşması adına mahalle muhtarlarının da katılımıyla bir kahvaltı düzenledi.

Cemil Usta'da gerçekleşen kahvaltı programına; Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye Başkan Yardımcıları Osman Parlayan ve Cevat Birinci, Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, Bölge Veteriner Hekimler Odası Başkanı Sebahattin Yazıcı, Fen İşleri Müdürü Mustafa Berber, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu ve mahalle muhtarları katıldı.

 

sefik-turkmen-006.jpgYemekte Akçaabat'ın sorunlarına değinen Başkan Türkmen, ikinci üniversite meselesini de dile getirdi. Türkmen, " Sayın Bakanımız Süleyman Soylu geçtiğimiz günlerde  YÖK Başkanını ziyaret etmiş ve 2. üniversite konusunu kendisine açmıştır. Bunu sıkı bir şekilde takip ediyorlar takip ettiklerini de biliyorum. Başka önemli projelerimizde var. Işıklardan gelen bir su var. Avrupa Birliği projesidir. Yaklaşık 75 milyonluk bir proje. O devam ediyor. Bu sene içerisinde de biter diye düşünüyoruz. Bittiği zaman, yıllarca Akçaabat'a cazibeli su gelecek. Yani pompa kullanmadan bunu kullanabileceğiz. Çok önemli bir projemizdir bu. Aslında üniversite de çok önemli. Üniversite, şehir ekonomisine en büyük katkı yapan kurumlardan birisidir.50-60 milyonluk bütçeleri var. Gelen öğrencini bıraktığı para ayrı şehre giren para ayrı. İnşallah bunu başarırız." dedi.

 

eyup-gedikli-001.jpg Konuşmasına Akçaabat Belediyesine teşekkür ederek  başlayan Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli, " İlçe  kent konseyiyle ilgili ilk defa böyle bir toplantı  yapılıyor.Toplantıya katılan ve toplantıyı organize eden  herkese teşekkür ederiz. " dedi. Geçtiğimiz günlerde  bölgeyi etkisi altına alan kar yağışında verdikleri  hizmetten dolayı Akçaabat Belediyesi ekiplerine de  teşekkür eden Gedikli, "Özellikle yüksek kesimleri etkisi  altına alan kar yağışında büyükşehirle birlikte zor şartlar  altında çalışan belediye ekiplerine, amirlerine belediye  başkanlarımızın nezdinde teşekkür ederim. Bir sınavı  daha başarıyla atlattık. Akçaabat’ta çok şükür ki sıkıntılı bir süreç yaşanmadı." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler