Başkan Horona Girdi

Başkan Horona Girdi

Başkan Horona Girdi

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Akçaabat Folklor Derneği'ni ziyaret etti.

 

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, bir davet üzerine geldiği Akçaabat'ta, Akçaabat Folklor Derneğini de ziyaret etti. Dernekte, Akçaabat Belediyesi Folklor ekibinin çalışmalarını izleyen Başkan Genç, bir süre ekiple kol kola horon etti. Başkan Genç, ” Akçaabat, Horonu dünyada duyurmuş ve dünya çapında isim yapmıştır. Bu geleneği sürdüren buradaki tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Geçmişi ile bağını koparmayan geçmişteki kültürlerini ve değerlerini yaşatan toplumlar her zaman başarılı olmuştur. Horon da bizim bu bölgemizin bir değeri bir kültürü. Bu sebeple bu değeri korumak kollamak destek olmak yaşatmak hepimizin görevi" açıklamasında bulundu.

ortahisar-belediye-baskani-ahmetmetin-.jpgortahisar-belediye-baskani-ahmetmetingenc-.jpgortahisar-belediye-baskani-ahmetmetingenc--001.jpg

Başkan Genç, çalışmaların sonunda halk oyunları ekibi ile bir süre sohbet ederek dernek ve derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette Başkan Genç'e Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu ile Ak-parti Akçaabat İlçe başkanı Emre Akgün de eşlik etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler