Başkan Ekim'den Çocuklara Halı Saha Sözü

Başkan Ekim'den Çocuklara Halı Saha Sözü

Başkan Ekim'den Çocuklara Halı Saha Sözü

Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Söğütlü Mahallesi’nde bulunan eski halı sahanın onarımı için,  Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne talimat vererek gerekli çalışmalara başladıklarını söyledi.

Çocukların İsteğini, Başkan  Ekim kabul etti

Mevcuttu bulunan sahanın eksikleri hakkında mahallede bulunan vatandaşlardan ve gençlerden de bilgiler alan Osman Nuri Ekim, Söğütlü Mahallesinde bulunan sahanın gençlere kazandırılması konusunda gerekli çalışmaları başlatacağını ifade ederken, bunun yanı sıra Mahallede bulanan çocuklardan gelen istek üzerine onları kırmayarak sahayı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bu yaz itibariyle halı sahanın kazandırılmasına yönelik çalışmalara başlayacaklarının müjdesini verdi.

Başkan Ekim Konuşmasında ; "Çocuklarımızın tozlu ve çamurlu alanlarda değil modern sahalarda spor yapması için canla başla çalışıyoruz.  Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapıp sağlıklı büyümelerine ve gelişmelerine katkıda bulunmak için benzeri yatırımlarımız her bölgede sürecek. İhtiyaç bulunan bölgelere spor alanları yapmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

akcaabat-belediye-baskani-osman-nuri-ekim-003.jpgakcaabat-belediye-baskani-osman-nuri-ekim11.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler