Başkan Ekim Denetime Çıktı

Başkan Ekim Denetime Çıktı

Başkan Ekim Denetime Çıktı

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, sahaya çıktı. Akçaabat genelinde daha önce başlanan veya planlanan yatırım alanlarını gezen Başkan Ekim, seçim döneminde söz verilen projeleri hayata geçirmek için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Pazar yerinde yapılan ilave inşaatında da incelemelerde bulundu.

Başkan Ekim Salı pazarında vatandaşlara daha güzel bir ortam sunmak amacında olduklarını ifade ederek “hem pazar yerine satış yapmaya gelen vatandaşlarımıza hem de pazar yerine alışveriş yapmak için gelen vatandaşlarımıza daha modern bir ortam inşa etmek amacıyla Salı Pazarı’na ilaveler yapıldı. Bundan sonraki süreçte Salı Pazarının iç dizayn (satış tezgahları v.s) düzenleme çalışmaları ile Pazar alanına modern bir görünüm kazandırma çalışmalarımız devam edecektir. Gerek bu alanda yapılan çalışmalar gerekse şehrimizin her yerindeki çalışmaları mesai kavramı gözetmeksizin takip edeceğiz. Bu anlayış doğrultusunda emin adımlarla, halkımızın desteğiyle beraber çalışmalarımızı sürdüreceğiz ”dedi.

Akçaabat Sahil Dolgu Alanı ve Ayana tepesini de ziyaret eden Osman Nuri Ekim’e, Başkan Yardımcısı Ali Güngör, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Meclis üyesi Serkan Özdemir ve daire amirleri de eşlik etti.

ekim-denetimde1.jpgekim-denetimde2.jpgekim-denetimde3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler