Bakioğlu, Akçaköy ve Derecik'teydi

Bakioğlu, Akçaköy ve Derecik'teydi

Bakioğlu, Akçaköy ve Derecik'teydi

Cumhuriyet Halk Partisinin 5. sıra milletvekili adayı İlker BAKİOĞLU seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat'ın Akçaköy ve Derecik mahallelerinde vatandaşlarla buluştu,sorunlarını dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisinin Türkiye genelinde gayet olumlu bir ivme yakaladığını dile getiren Bakioğlu, halkın değişim istediğini ve 1 Kasımda sandıktan Türkiye için umutlu bir tablo çıkacağına inandığını söyledi. Esnaf ve kıraathane ziyaretleri gerçekleştiren Bakioğlu'na Akçaabat ilçe başkanı Mustafa Nadir ve partililer de eşlik etti.  Bakioğlu yaptığı açıklamada, "Bu gün görmüş olduğumuz tablonun vahameti gerçekten ülkemiz için çok üzücü bir durumdur. Akçaabat mevcut iktidarın en çok mağdur ettiği ilçelerimizden bir tanesidir. Öyle bir duruma gelmişiz ki belde belediyeleri kapatılmış,bayraklar indirilmiştir. Köy halkı hiçbir hizmet alamıyor ve herhangi bir ihtiyaç durumunda karşısında muhatap bulamıyor hale gelmiştir. İlçemizde 14 belediyenin kapatılması halkı mağdur etmiştir. Kanalizasyon,su,elektrik gibi zaruri hizmetlerin aksaması Akçaabatlıların adeta canına tak etmiştir" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında kapatılan belde belediyelerin tekrar açılacağını ve muhtarlıklara tüzel kişilik kazandırılacağını müjdeleyen Bakioğlu konuşmasını şöyle sürdürdü: Üreten Akçaabat, tüketen Akçaabat haline gelmiştir. Bugün baktığımız zaman en çok kuyruğun para satan,insanları borçlandıran bankaların önünde olduğunu görmek ilçemiz, Trabzon'umuz ve ülkemiz adına gerçekten vahim bir durumdur.

Esnaf ziyaretleri ve kıraathanede vatandaşlarla bir araya gelen Bakioğlu, seçim çalışmalarına diğer köylerde devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset