Bakanlar Akçaabat'a Geliyor.

Bakanlar Akçaabat'a Geliyor.

Bakanlar Akçaabat'a Geliyor.

Bakanlar Akçaabat'a Geliyor.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile İçişleri bakanı Süleyman Soylu, bazı yatırımların açılışı dolayısıyla Akçaabat'a geliyor.

11 Ekim 2016 Salı Günü Akçaabat'ta olması beklenen Bakanların Akçaabat Sahil Park alanında düzenlenecek olan açık hava mitinginde vatandaşlara hitap etmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat'ta 2 bakanı ağırlayacaklarını ve tüm vatandaşları yapılacak açılış programına davet ettiklerini belirtti.  Başkan Akgün "Akçaabat 11 Ekim Salı günü yine tarihi günlerinden birisini yaşayacaktır. Yapacağımız açık hava toplantısına Trabzon'umuzun evladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu katılacaktır. Yapılan toplantıda Sera Gölü Tabiat Parkı’nın açılışı başta olmak üzere bölgemizde yapılan  bazı yatırımların açılışı yapılacaktır.  Akçaabat için önemli projelerin de açıklanacağı bu açık hava toplantısına tüm vatandaşlarımız davetlidir" dedi.

Akgün, açık hava toplantısına AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ile bölge milletvekillerinin de katılacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler