Bakana Tam Destek

Bakana Tam Destek

Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut Ankara'da başta iç İşleri bakanı Süleyman Soylu olmak üzere bölge milletvekillerini ziyaret etti.

 

İsmail bulut ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyaretin oldukça verimli geçtiğini ifade eden Başkan Bulut, "Sayın bakanımız bizleri kabul etti. çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza terörle mücadelede tüm desteğimizle arkasında olduğumuzun mesajını verdik. Büyük bir mücadele örneği gösteriyor. Hizmetlerinden dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Terörle mücadelede topyekun devletin yanında olduklarını belirten İsmail Bulut " tüm yurttaşlarımız gibi Akçaabat Esnaf Kredi Kooperatifi olarak terörle mücadelede devletimizin yanındayız. Hiçbir kuvvet bu ülkenin parçalanmasında başarılı olamayacak ve mu milleti bölemeyecektir. Bu verile ile Batman'da haince şehit edilen askerlerimize Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.

İsmail Bulut Ankara'da Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora'yı da ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

yilin-ahisi-akcaabattan1.jpgadnan-gunnar-ziyaret.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler