Baheçeşehir'den Bilim Şenliği

Baheçeşehir'den Bilim Şenliği

Baheçeşehir'den Bilim Şenliği

Bilim ve Sanat Şenliği, Bahçeşehir Koleji Trabzon Kampüsünde 6 Haziran’da başladı. Etkinlik iki gün sürecek. Etkinlikte bulunan proje ve eserler 1 hafta boyunca Bahçeşehir Koleji Trabzon Kampüsünde sergilenecek. Öğrencilerin, yıl içinde STEM+A eğitimi kapsamında ürettikleri projeler, kodlama ve robotik alanında edindikleri kazanımlar Bahçeşehir Koleji Trabzon Kampüsünde görülebilecek.

 

Anaokulu, ilkokul, ortaokul kademeleri, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve Fen ve Teknoloji Lisesi bulunan Bahçeşehir Koleji Trabzon Kampüsü’nde, anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine ait çalışmalar sergilendi. Bahçeşehir Koleji öğrencileri, STEM+A eğitimi kapsamında uluslararası nitelik taşıyan projelerini, fen ve teknoloji disiplinlerinin kazanımlarıyla ortaya çıkan robotik çalışmalarını bir araya getirdi.

 

Etkinliğin açılışına, Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kemal Şamlıoğlu, Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, İzleme Denetim Koordinasyon Daire Başkanı İbrahim Uzun Mehmetoğlu, İl Milli Eğitim Özel Öğretim Şube Müdürü Köksal Cüre, İlçe Milli Eğitim Özel Öğretim Şube Müdürü Recep Aydınçakır, Bahçeşehir Koleji Trabzon Kampüsü kurucusu Aziz Sonkaya , Bahçeşehir Koleji Trabzon Kampüsü okul müdürleri Cihangir Üreyener, Hakan Öztürk ve  Bahçeşehir Koleji Trabzon Kampüsü velileri katıldı. Bilim ve Sanat Şenliği’nde, Bahçeşehir Koleji Trabzon Kampüsünde bulunan bir başka bölümde öğrencilerin yağlıboya eserleri satışa sunuldu. Öğrencilerin yağlıboya eserlerinden elde edilen gelir LÖSEV’e bağışlanacak.

trabzon-bahcesehir.jpgtrabzon-bahcesehir1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler