Aydın Bıyıklı'dan 3 Kiatp

Aydın Bıyıklı'dan 3 Kiatp

İlçemiz Akçaabat Lisesi’nde tarih öğretmenliği yapmış, emekli öğretmenlerimizden Aydın Bıyıklı 3 kitap birden çıkardı.

İlçemiz Akçaabat Lisesi’nde tarih öğretmenliği yapmış, emekliliğinden bu yana da ilçemizde özel bir dershanede müdürlük yapan, Aydın Bıyıklı 3 kitap birden çıkardı.

 

Dersanedeki görevini de sırf bu iş için bırakan Bıyıklı, zamanını araştırma ve kitap yazmaya ayırdığını belirtti. Bıyıklı daha 3 kitabının da hazırlık aşamasında olduğunu söyledi. 

Milli Eğitime bağlı olarak 34 yıl tarih öğretmenliği yapan Aydın Bıyıklı, emekliliğinden sonra da eğitimcilik görevini devam ettirmek için özel bir dershanede müdürlük yapıyordu. Kitap çıkarmak için bu görevini tamamlayan Bıyıklı “Yorum”, “Sıkıntı Ne?”, “Kanlı mı olacak, Kansız mı?” adlı, Cumhuriyet’in kuruluşundaki 11 aylık dönemi ve yakın geçmişimizdeki siyaseti konu edinen 3 kitabı birden çıkardı. Sırada çıkacak 3 kitabının da olduğu ve bunların çalışmalarının büyük bir bölümünün bittiğini kaydeden Bıyıklı, Okumayı ve araştırmayı çok seviyorum. Bugüne kadar öğrencilerime hep çok okumayı tavsiye ettim. İnsan istedikten sonra mutlaka bir şeyler üretebilir" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat