Avni Aker Dolmayı Bekliyor.

Avni Aker Dolmayı Bekliyor.

Avni Aker Dolmayı Bekliyor.

Spor Toto Süper Lig'de 14 Eylül Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Trabzonspor'da, taraftarların özellikle son birkaç gündür Passolig kartı ve kombine kartlarına yoğun ilgi göstermeye başladığı bildirildi.

UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki Rostov maçını 24 bin kişilik seyirci kapasitesi bulunan Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 8 bin dolayında taraftara oynayan Trabzonspor'da, Passolig kartı satışları 20 bini bulurken, kombine kart satışları da 2 bin 500'e yükseldi.

Kulüp stadyum ve amatör işler sorumlusu Köksal Sadıklar, yaptığı açıklamada, transferin son gününde yaptıkları yabancı oyuncu transferlerinin de etkisiyle Passolig kartı ve kombine kartlara taraftarların büyük ilgi gösterdiğini belirtti.

UEFA Avrupa Ligi'nde Rostov ile sahalarında oynadıkları maçta passolig kartlarına fazla ilgi gösterilmediği için tribünlerin büyük bölümünün boş kaldığını ifade eden Sadıklar, "Rostov maçını 8 bin taraftara oynadık ama Fenerbahçe maçında stat dolu olacak. 24 bin kişilik seyirci kapasitemiz var. Ama protokol, basın ve rakip taraftar için ayrılan bölümü çıktığımızda bu sayı düşüyor. Fenerbahçe maçına da 10 günlük süre var. Bu sürede de satışların süreceğini düşünürsek stat çok rahatlıkla dolacaktır" diye konuştu.

Sadıklar, Fenerbahçe maçının biletlerinin Pazartesi günü satışa çıkacağını ve Rostov maçındaki fiyatların uygulanacağını kaydederek, "Stat gişelerinde yoğunluk oluşmaması için sadece bilet satışı yapacağız, Passolig kartı satışları da daha önce açıkladığımız farklı noktalardan olacak. Bu sezon iddialı bir kadro oluşturduk. Transferde taraftarlarımızın beklentisine cevap verdik. Onların da daha çok yanımızda olmasını istiyoruz. Maça kadar 5-6 bin daha Passolig kartı satışı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Şehir ve stat süslenecek"

Gelecek haftadan itibaren şehrin iyice Fenerbahçe maçı havasına gireceğini vurulayan Sadıklar, şöyle konuştu: "Stadı ve kentin bazı bölümlerini bayraklarla süsleyeceğiz.İlgili kurumlarla da bu konuda görüşüyoruz, onlardan da yardım alabiliriz. Bu yıl şehri şampiyonluk dönemlerindeki gibi o havaya sokmak istiyoruz. Şehir Fenerbahçe maçı havasına girecek. Taraftarlarımıza yalnız bu maç değil sezon boyunca ihtiyacımız olacak. Onlardan sadece takımlarının yanında olmasını istiyoruz. Centilmence takımlarını 90 dakika boyunca desteklesinler. Onlara iyi bir sezon geçirmek için gayret gösterdik. Futbol takımı sahada mücadele edecek, onlar da tribünde takımlarına en iyi şekilde destek vereceklerdir."

Sadıklar, deplasman yasağının devam ettiğini belirterek, rakip takım seyircisinin maça gelmeyeceğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor