"Avanta Para" Seyirciyle Buluştu

"Avanta Para" Seyirciyle Buluştu

"Avanta Para" Seyirciyle Buluştu

1999 yılında kurulan, aralıksız her yıl en az 1 oyunla seyirci karşısına çıkan Akçaabat Belediye Tiyatrosu, 2014-2015 Sezonuna da doludizgin başladı.

Akçaabat Belediye Tiyatrosu bu yıl ‘’Avanta Para’’ adlı oyunla seyircisiyle buluştu.

Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda tiyatrosever katıldı.

Michael Cooney’in yazdığı, Osman GÜMRÜKÇÜ’nün yönettiği, çevirisini Haldun Dormen’in yaptığı Avanta Para adlı tek perdelik komedi oyununda, Akçaabat Belediye Tiyatrosu oyuncuları Bülent MUMCU, Recep ŞEN, Medet CİHANOĞLU, Yusuf ALTIN, Hatice YILDIZ, Ömer GEDİKLİ, Kübra KAMİLOĞLU, Ömer DEĞİRMENCİ, Yağmur HACISALİHOĞLU ve Ayşen PULATOĞLU rol alırken ışık ve müzikte Çağlar HACISALİHOĞLU görev yaptı.

Tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği komedi oyun izleyicileri kahkahaya boğdu.

Tiyatro sonunda Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ve Belediye Başkanı Şefik Türkmen Belediye tiyatromuz yönetmeni Osman Gümrükçü’ye çiçek takdim etti.

avanta-para.jpg

Oyunu kaçıranlar izleyemedim diye üzülmesin.’’Avanta Para’’ 18 Şubat Çarşamba günü 19.00’da Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde tekrar seyircileriyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler