Atletizm Şampiyonası Başlıyor

Atletizm Şampiyonası Başlıyor

Özel Sporcular Türkiye Atletizm şampiyonası yarın Akçaabat Söğütlü Stadında Başlıyor.


Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Yurdal Gümüş 17- 18 Eylülde Trabzonda yapılacak olan Özel Sporcular Türkiye şampiyonası öncesi Trabzon'da bir basın toplantısı düzenledi.

TSYD Trabzon Şubesi lokalinde yapılan basın toplantısına Trabzon Gençlik Spor il Müdürü Şerif Özgür, Atletizm İl Temsilcisi Zekeriya Üçüncü ve sporcular katıldı. İl Müdürü Şerif Özgür Özel Sporcular Federasyonunun Trabzon'da yapacağı Türkiye Atletizm Şampiyonasına her türlü desteği vereceklerini belirterek, "Trabzon artık bir olimpiyat ve spor şehri oldu. Son derece modern tesislere sahip. Bu Trabzon için şanstır. Özel Sporcular Federasyonun müsabakaları da burada yapılacak. Trabzon olarak onları ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Uzun süredir bizimle ilgilenen özel sporları Federasyonu başkanını teşekkür ederiz. Müsabakalar Cumartesi ve Pazar günü gerçekleşecek. Bu etkinliklerin ilimizde düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi

Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Yurdal Gümüş Trabzon'da bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Öncelikle İtalya fatihi Trabzonspor'u kutluyorum. Bu onuru ve gururu bize yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Özel Sporcular Federasyonu olarak Trabzon'a gelmekten onur duyduk. 12 branşta Türkiye'nin 81 ilinde 3 bin sporcusu olan geniş bir örgütüz. Federasyonumuz olimpiyatlara hazırlanıyor. 3 ayrı branşta atletizm, masa tenisi ve yüzme branşlarında hazırlıklarımız sürüyor. Yaklaşık 2 ay önce olimpiyatlara hazırlık kampını burada geçirdik. Arkasından bir kez daha geldik. Şimdi de Trabzon'u çok sevdik. Atletizm Türkiye Şampiyonasını Türkiye'de yapacağız. Yarın saat 16:00 da açılış töreni. 50 ilden 80 kulübümüz katılıyor. Geldiğimizden bu yana 1 haftalık çalışmalar yapıyor" diye konuştu.

ozel-sporcular-atletizm-(2).jpg

ozel-okullar-atletizm.jpg

ozel-sporcular-atletizm-(3).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor