Atasoy'dan Cumhur Açıklaması

Atasoy'dan Cumhur Açıklaması

Atasoy'dan Cumhur Açıklaması

yayınladı. Atasoy açıklamasında şunlara değindi.
Selçukluyla Anadolu’ya giren, Osmanlı’yla Cihan’a nizam veren Kuvay - i Milliye ile dünyaya parmak ısırtan yüce Türk milleti batılı emperyalistlerin korkulu rüyası olmuş ve her fırsatta zayıf düşürülmeye, vatan topraklarından atılmaya çalışılmıştır.

Ancak her zaman bu necip milletin vatanperver, milliyetperver evlatlarını karşılarında yıkılmaz bir kale olarak görmüşlerdir.

Bir taraftan fetö,pkk, dhkpc, gibi terör örgütlerini içimizde beslemiş büyütmüşler diğer taraftan sınırlarımız ötesinde devletçikler kurma eğilimine girerek ülkemizi yalnızlaştırmaya İslam dünyasından koparmaya çalışmaktadırlar.

Bu çabalarının sonucunu 15 Temmuz’da haince bir kalkışma ile Türkiye Cumhuriyeti devletini teslim alma çabasını da hep beraber gördük.

Bir milat olarak kabul ettiğimiz bu darbe girişimi uykudakileri uyandırmış bölücü vatan hainlerine emperyalizmin ülkemizdeki beslemelerine hadlerini bildirme ihtiyacı duyulmuştur.

Önce Ülkem ve Milletim sonra partim ve ben ilkesini şiar edinmiş Ülkücü Hareketin Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin çizgisinde Cumhur ittifakının içerisindeyiz.

Cumhur İttifakının uygulandığı her seçim çevresinde olduğu gibi Ülkücüler olarak Cumhur İttifakının adayı Osman Nuri Ekim’e Akçaabat’ta da desteğimiz tamdır.

Ülkücüler Cumhur İttifakının Belediye başkan ve Meclis adaylarının yanındadır.

Seçim gezilerinde vatandaşlarımız ile yaptığımız temaslarda Akçaabatlı hemşerilerimiz Şahsımın da meclis üyesi adayı olduğu Cumhur İttifakına desteği yüksek orandadır. 31 Mart seçimlerinin Akçaabat’ımızda daha çok; ortak aklın, liyakatin, ötekileştirmeyen, çözüm üreten bir anlayışın yerleşmesinde bir milat olmasını istiyor ve bu konu da gayret sarf edeceğimize söz veriyorum. 25 yıldır Akçaabat Belediyesini yöneten, Akçaabat’a hedefler koyan, imkânlar nispetinde bu hedefler için çalışan Belediye Başkanımız Şefik Türkmen’e yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Haberler