Aşkın Anatomisi Alkış Aldı

Aşkın Anatomisi Alkış Aldı

Aşkın Anatomisi Alkış Aldı

Akçaabat Belediyesince düzenlenen 9. Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin altıncı akşamında Gümüşhane Sanat Tiyatrosu tarafından ‘Aşkın Anatomisi’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Mesut Budak’ın yazdığı Mesut Budak, Kadir Çelikbilek, Ceren Kahraman ve Buket Kutulu’nun oynadığı ‘Aşkın Anatomisi’ adlı tiyatro oyununda; farklı sosyokültürel değerlere sahip bir kadının ve erkeğin tanışma sürecinden başlayarak aile olmalarına kadar olan evreler anlatıldı. Bu evrelerde kadın ve erkek cinsinin farklılıkları, bu farklılıklardan kaynaklanan yanlış anlaşılmalar eleştirel bir dille ele alındı. Ayrıca kültürel değerlerin de üzerinde durulan oyunda sağlıklı birliktelikler cinslerin kendi değerleri kadar karşı cinsin değerlerine de saygı göstermesi gerektiği vurgulanarak sahneye taşındı.

Oyun sonunda Gümüşhane Sanat Tiyatrosu ekibine; Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu tiyatro ekibinin sergilediği muhteşem oyun için teşekkür ederek plaket takdim etti.

askin-anatomisi.jpg

9. Erol Günaydın Tiyatro Günleri, 08 Mart Cuma günü Samsun Büyükşehir Belediye Konservatuvarı "Gemilerde Talim Var" adlı tiyatro oyunu ile devam edecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler