Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahalleleri tek tek tarayarak ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü hizmet seferberliğinde dur durak bilmiyor.

Cadde ve sokaklarda meydana gelen deformasyonlara müdahale eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bozulan yolların bakım ve onarımını gerçekleştiriyor.Bu kasamda Fen İşleri Müdürlüğünce belirlenen program dahilinde ilçe sınırları genelinde asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında daha önceden tespit edilen her mahalle, her cadde ve sokaklar bir bir elden geçiriliyor. İlçe genelindeki mahalleler tek tek taranarak görülen olumsuzluklar giderilirken yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, vatandaşa hizmet için çıktıkları bu yolda her talebi inceleyerek çözüme kavuşturmak için çaba gösterdiklerini belirti. Başkan Türkmen, “Ekiplerimiz zor ve önemli bir görev yapıyor. Fen İşleri Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmaların vatandaşlar tarafından da takdir görmesi bizim de yaptığımız her işe daha büyük bir şevk ile sarılmamızı sağlıyor.” şeklinde konuştu.

a1-010.jpga2-012.jpg3-040.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Haberler