Anlamlı Etkinlik

Anlamlı Etkinlik

3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması sebebiyle Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu ziyaret edildi.

 

Ziyarete; Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve eşi Hatice Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i temsilen Akçaabat Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Serkan Özdemir, AK Parti Akçaabat İlçe Başkan V. A.Hüseyin Altıntepe, Özel Kalem Müdürü Mustafa Mersinli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, Ak Parti İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ve okul idaresi katıldı.

Programda konuşan Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel, “ 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ülkemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Ülkemizde belirli oranda insanlar farklı engelleriyle hayatlarına devam ediyor. Engellilik bazen doğuştan bazen sonradan karşımıza çıkan bir vakadır. Bizlere düşen en önemli görev engelli vatandaşlarımızın eşit haklardan yararlanmasına olanak sağlayarak hayatlarını kolaylaştırmaktır. Unutulmamalıdır ki hepimiz birer engelli adayıyız. Bu konuda herkesin hassasiyet göstermesi gerekmektedir.” dedi.

Konuşmaların ardından Yıldızlı TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu Özel Eğitim Öğretmenlerine ve özel öğrencilerine günün anısına Akçaabat Belediyesince hazırlanan hediye paketleri takdim edildi.

yildizli-toki-engelliler-gunu.jpg

akcaabat-yildizli-toki1-001.jpgyildizli-toki-engelliler-gunu-etkinlik.jpgyildizli-toki-engelliler-gunu-etkinlik1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler