Ankara'da Trabzon Etkinlikleri Başladı.

Ankara'da Trabzon Etkinlikleri Başladı.

Ankara'da Trabzon Etkinlikleri Başladı. Etkinliklere Akçaabat Damgası Vuruldu.

Ankara’da bu yıl 8. Si düzenlenen Trabzon Günleri’nin  ilk günü geride kaldı. Akçaabat Belediyesi  standı ziyaretçilerin beğenisini topladı. Özel dizayn edilen stant herkesin takdirini kazandı. Stantta gün boyu halk oyunları gösterisi, canlı müzik, iç mekanlar için kullanılan 6 m2 led ekranda yapılan tanıtım görüntülerinin yanı sıra, tarihi Ortamahalle evlerinin maketi, dergi,broşür, kartpostallar, tanıtım cdileri  dağıtıldı, Akçaabat un helvası gün boyu   misafirlere ikram edildi.  Horonun merkezi olması nedeniyle bütün yerel ve ulusal televizyonlar canlı horon gösterilerini yayınladılar.

  Akçaabat standında Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu ,Belediye personellerinden Emlak Şefi Seyfi Aygün ile Otobakım Şefi A.Salih Yılmaz gelen misafirleri ağırladılar.

Akçaabat standını  ilk gün Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, eski valilerimizden  Dr. Recep Kızılcık, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükcüoğlu, Trabzon eski ve yeni milletvekilleri, Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri ve özellikle Trabzonlu ve Akçabatlı hemşeriler ziyaret ettiler.

Büyükşehir Belediye başkanı O.Fevzi Gümrükcüoğlu Akçaabat Belediye Stantında davulzurna eşliğinde horon ekibi ile karşılandı. Gümrükcüoğlu ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen Horona girerek vatandaşlarla birlikte horon oynadılar.

fotogaleri.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat