Ankara'da Akçaabat Konuşuldu

Ankara'da Akçaabat Konuşuldu

Ankara'da Akçaabat Konuşuldu

 

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulunarak Akçaabat'ta yapılması planlana yatırımlar ile ilgili destek istedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile görüşen Akgün, Akçaabat'ta kazandırılacak olan SGK Binası ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrasında sitemize açıklamada bulunan Akgün "Ankara'da bulunan bakan ve milletvekillerimizi ziyaret ettik. İlçemiz adına yararlı ziyaretler yaptık. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu ile ilçemize yapılması planlanan yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Özellikle Akçaabat'ta kazandırılmaya çalışılan SGK Binasının durumu hakkında bilgi aldık. SGK Binası için arsa alımı kısa süre içerisinde gerçekleştirilecek. Akçaabat'ta kurulması planlanan 2. Devlet Üniversitesi ile ilgili  beklentilerimizi aktardık" dedi.

Bakan Süleyman Soylu'nun önemli hizmetler yaptığını ifade eden Akgün" Bakanımız her konuda bize yardım ediyor ve yapılacak yatırımları bizzat takip ediyor. Kendisine hem teşekkür ziyaretinde bulunduk hem de bundan sonra atacağımız adımları görüştük" dedi.

suleyman-soylu-004.jpg

AK Parti Milletvekili Adnan Günnar'ı da ziyaret eden Akgün ve yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Hüseyin Altıntepe, Ankara'da gerçekleşen son demokrasi nöbetinde  birlikte yar aldılar.

Akçaabat ve bölge sorunlarının ilk iletildiği Milletvekili Adnan Günnar olduğunu ifade eden Akgün "Adnan Günnar, Akçaabat'ta  sorunların daha kolay çözüme kavuşması adına büyük destek veriyor.    Kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

adnan-gunnar-018.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler