Ankara Trabzon Günleri Başladı

Ankara Trabzon Günleri Başladı

Ankara Trabzon Günleri Başladı

ANKARA TRABZON GÜNLERİ BAŞLADI

Ankara’da ilk olarak 14 yıl önce Trabzon’un başlattığı tanıtım günleri, bu yıl da bütün coşkusu ile devam ediyor.

Trabzon’un yöresel ürünlerinin, tarihinin, el sanatlarının ve kültürel mirasının sergileneceği Ankara Trabzon tanıtım Günlerine Akçaabat Belediyesi de dahil 18 ilçe katılıyor.

Ankara’da bu yıl 14.’sü düzenlenen Trabzon Günlerine Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Ankara Valisi Vasip Şahin, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, AK Parti Giresun Milletvekil Cemal Öztürk, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, AB Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nur Ekim ile İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları ile çok sayıda üst düzey bürokrat ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan program daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği mesajın okunmasıyla devam etti.
Ankara Trabzon Tanıtım Günlerinde sırasıyla Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,
AB Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Christian Berger, , Ak Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu konuşma yaptılar.

Akçaabat Folklor Ekibinin muhteşem horon gösterisiyle açılışı yapılan Ankara Trabzon tanıtım günleri gündüz ayrı gece ayrı etkinliklerle 21 Nisan Pazar Gününe kadar devam edecek.

1-077.jpg2-078.jpg3-055.jpg4-036.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler