Altıntepe'den Teşekkür Mesajı

Altıntepe'den Teşekkür Mesajı

Altıntepe'den Teşekkür Mesajı

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı A. Hüseyin Altıntepe, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından bir mesaj yayınladı. Altıntepe mesajında, Akçaabat’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkasında ve AK Parti'nin destekleyicisi olduğunu gösterdiğini kaydetti.

 

İlçe Başkanı Altıntepe “Akçaabat halkı Cumhur ittifakına destek vererek liderimiz Sayın Erdoğan’ı yalnız bırakmamıştır. Halkımıza desteklerinden dolayı minnetlerimi sunuyorum. Bu vesileyle seçilen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’nu bir kez daha tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Kazanan Akçaabat’tır dedi.

Seçim süresince yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Altıntepe “Tüm seçim çalışmalarımız boyunca bizi destekleyen, desteklemeyen Akçaabatlı seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde gece gündüz sahada çalışan partimizin milletvekillerine, MHP İlçe Başkanı Adem Çelik ve yönetim kurulu üyelerine, meclis üyelerimize, İl yönetim kurulu üyelerimize, ilçe yönetim kuruluna, kadın ve gençlik kollarımıza, tüm teşkilat mensuplarımıza, seçimlerin huzur ortamında yapılmasına büyük gayret gösteren güvenlik güçlerimize, tüm stk temsilcilerine, basın mensuplarına ve en önemlisi 17 yıldır partimize istikrara sahip çıkan tüm Akçaabat halkımıza bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum. Yeni dönemin ülkemiz ilimiz ve ilçemiz açısından hayırlı uğurlu olmasını dilerim. AK Parti’mizin misyonu, vizyonu ve ilkelerinin bilinci ve sorumluluğunda olan bir hizmetkarınız olarak Akçaabat ilçemizin sorunlarını birlik ve beraberlik içinde hizmetlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler