Altıntepe'den 15 Temmuz Mesajı

Altıntepe'den 15 Temmuz Mesajı

Altıntepe'den 15 Temmuz Mesajı

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin ALTINTEPE: 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Millet iradesinin ateşle, kanla sınandığını ve aziz milletimizin bu imtihanı kanıyla canıyla kazandığını ifade eden  Altıntepe, mesajında şu ifadelere yer verdi:

''15-16 Temmuz 2016 tarihleri arasında Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde kendilerini Yurtta Sulh Konseyi olarak tanımlayan bir grup asker tarafından gerçekleştirilen, Demokrasiye,Milli iradeye, insan haklarına ve özgürlüklere karşı 15 Temmuz kanlı darbe girişimini lanetliyor, Şehit düşen Kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralanarak Gazi ünvanı alan kardeşlerimizi ise minnet duygularıyla anıyorum.Hain Darbe girişimini aradan yıllar geçsede unutmadık, asla unutmayacağız.15 Temmuz 2016 tarihinde Asil ordumuzun içine sızan Fetö terör örgütü üyelerinin Ülkemizin Savaş uçaklarını,helikopter ve tanklarını kullanarak gerçekleştirdiği kanlı darbe girişiminde, sokakta darbeye karşı çıkan masum ve silahsız vatandaşlarımızın üzerlerine tanklar sürülmüş, Ankara ve İstanbul’da, Cumhurbaşkanlığı,Parlamento,Emniyet ve kamu binaları ile darbeye karşı çıkan insanlar savaş uçaklarıyla bombalanmış, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ise suikast girişiminde bulunulmuştu.

Kahraman halkımızın ve Devletimizin bölünmez bütünlüğünü her şeyin üzerinde tutan samimi ve sadık unsurlarının karşı koymasıyla başarısız olan,geri püskürtülen bu kalleş girişim 173 sivil vatandaşımızın 62 polis ve 5 Askerimizin hayatını kaybetmesi, 1491 kişinin de yaralanmasıyla fiile olarak neticelenmiş, ancak derin izleri halen daha şehitlerimizin aileleri, kahramanlarımızın izleri ve geride bıraktıklarıyla kendini maalesef derinden hissettirmektedir.

Türk Devlet tarihinin belki de en alçakça hazırlanmış, en hain yöntemlerle gerçekleştirilmeye çalışılmış darbe girişimini ve bu girişimin hangi kademesinde yer almışsa tüm katılanlarını dün olduğu gibi bu günde lanetliyoruz. Askeri bir diktatörlük kurmak isteyen FETÖ, amacına ulaşmak için hiçbir sınır, ilke ve kural tanımamıştır. Maalesef onlarca masumun hayatına kastettikleri gibi,  bütün Türkiye’yi de ateşe atmaktan sakınmamışlardır. Ancak bu darbe girişimi, gözünü budaktan sakınmayan da onlarca vatan kahramanımızın olduğunu cümle âleme göstermiş, Türk Milletinin egemenliğine kastedecek hiçbir gücün olamayacağınıda açıkça Dünya’ya göstermiştir.

15 Temmuz günü ailesiyle vedalaşarak, abdestini alarak, Kur’an tilavetini yaparak vatan haini çapulcuların kirli emellerine ulaşamaması uğruna canlarını hiçe sayan yiğitlerimizin, bacılarımızın, Analarımızın,kardeşlerimizin önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum. Onlar o gece ölmedi ,Hakk’ı yücelten Orduların Askerleri, onlar Hakk yolda canlarını feda eden Şehitlerimiz. Rabbim Şehit mertebelerini kabul etsin.O tarihten bu güne Halen yaralı olarak tedavi görmekte olan kahramanlarımıza acil şifa diliyoruz.

Bu millet Her zaman tek yürek ve tek yumruk olmuş ,Bu Ülkeyi tarihten bu güne dek bölmek için çabalayan hiçbir haine müsade etmemiş bundan sonrada asla müsade etmeyecektir.

Unutmadık,Unutmayacağız.''

fff-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler