Altıntepe "Tercihiniz geleceğiniz"

Altıntepe "Tercihiniz geleceğiniz"

Altıntepe "Tercihiniz geleceğiniz"

Altıntepe: “GELECEĞİNİZİ KİM İNŞA EDECEKSE OYUNUZU ONA VERİN”

Tercihiniz geleceğiniz

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, “Akçaabat bir baharı daha yine AK Parti’yle karşılayacak.” dedi.

HALKIMIZ FEDAKÂRLIĞI GÖRÜYOR

Gönül Belediyeciliğinin mimarı AK Parti kadrolarının hız kesmeden yola devam edeceği ilçelerden birinin Akçaabat olacağı mesajını, dokundukları bütün yüreklerden aldıklarını dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Altıntepe, “Cumhur İttifakının girmiş olduğu bütün seçimlerde elde ettiği başarıda, her bir ferdinin siyaseti fedakârca yapıyor olmasının önemli payı olduğunu vurguladı.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Akçaabat halkının kendilerini yanıltmayacağına olan inancını yineleyerek yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

KİRLİ İTTİFAKLAR AŞILACAK

“Kış mevsiminin son günlerini yaşamaktayız; bahar kapımızda, ağaçlar çiçeklerini açmaya başladılar. İşte inançlı, gayesi beka olan AK Parti ve MHP kadroları, kardeş iki misyon sayesinde, siyaset kara kıştan çıkarak bahara erecektir. Partimiz ve MHP kirli ittifakların yanında hiçbir zaman olmayacaktır. Şehrimizin ve ülkemizin geleceğini karartmakta karalı zihniyetlere gerekli dersi halkımız sandıkta verecektir. Türk Milleti kendisine karşı olana, milli olmayana her dönem gerekli cevabı vermiştir. Yine öyle olacak, 1 Nisan’da yola devam edilecektir.”

HALKIMIZLA BÜTÜNLEŞTİK

“Akçaabat’ta CUMHUR İTTİFAKI gönül belediyeciliğinden yana, vizyondan taraf, projeleriyle ileri, önce insan, önce vatan diyerek halkımızla bütün olmayı, beklentilerinin karşılığı olmayı başarmıştır.” diyerek sözlerine devam eden AK Parti İlçe Başkanı Altıntepe, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü:

TERCİHİNİZ GELECEĞİNİZİ İNŞA EDECEK

“ Elde edilen başarıda yapmacıklı olmayan fedakârlıkların payı büyük olmuştur. Önemli olan bekadır, şehrimizin ve büyük çerçevede ülkemizin geleceğidir. Sandığa giderken yapacağınız tercihte çocuğunuzun geleceğini düşünemezlik yapamazsınız. Kararınızı mutlaka dünyanın 5’ten büyük olduğunu bilerek vereceksiniz. Biz diyoruz ki Akçaabat’ta hız kesmeden devam!”

a-tepe-001.jpg

hasanusta-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset