Altıntepe "2020-2023 Hizmet Yılı Olacak"

Altıntepe "2020-2023 Hizmet Yılı Olacak"

Altıntepe "2020-2023 Hizmet Yılı Olacak"

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, iktidar partisinin temsilcisi olarak ilçe halkına verdikleri sözleri tutmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Allah’a şükürler olsun ki halkımıza hiçbir şekilde mahcup olmadık. Ne söz vermişsek bir bir yerine getirdik. İçerisinde bulunduğumuz pandemi döneminde bile yatırımlarımız hız kesmedi. 2020 yılından 2023 yılına kadar ilçemize yapılmasını planladığımız yatırımları, vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri tek tek takip ediyoruz. Halkımızın şunu bilmesini istiyorum ki Akçaabat için geceyi gündüze katarak ince eleyip sık dokuyoruz ve bu manada akıttığımız alın terinin, çabalarımızın meyvelerini toplamaya başladığımızı buradan tüm vatandaşlarımıza müjdelemek istiyorum. Vatandaşlarımız müsterih, olsun Akçaabat’ımız bu dönem hizmete adeta doyacak” dedi.

 

AK Parti İlçe Başkanı Altıntepe, takibini yaptıkları projelerin gerçekleşmesinde başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora’nın katkılarının üst seviyede olduğunu, yatırımların hayata geçirilmesinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e de destekleri için teşekkür ederek, ilçeye yapımı devam eden dev yatırımları şu şekilde sıraladı:

“• Doğu Karadeniz Bölgesi’nin önemli yatırımları arasında yer alacak olan Bölgemizde eşi benzeri olmayan dev tesis Akçaabat Et Kombinası ihale edildi ve en kısa zamanda inşaatına başlanacak.

• Simba Göleti’nin yapım işi için ihaleyi alan müteahhit projeye başlamak üzere; kendisine iş teslimi yapıldı, en yakın zamanda inşaatı başlıyor. Projenin bitirilmesi ile bölge turizmde pilot bölge olacak.

• İlçemiz için önemli olan Akçaabat Adliye Sarayı projesi tamamlandı, bu yıl içerisinde ihale edilecek. Akçaabat’ımız ilçemize yakışır bir Adliye binasına kavuşuyor.

• Akçaabat Hükümet Konağı’nı gereksinimleri karşılayacak modernizasyona ve büyüklüğe kavuşturacak olan ek bina inşaatı 27 Temmuz’da ihale ediliyor.

• Akçaabat Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) Hizmet binası yapım işinin ihale ilanı yayınlandı, 09 Temmuz’da ihale gerçekleştirilecek ve en kısa zamanda yapımına başlanacak.

• Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’un Akçaabat’ımızı ziyareti ilçemiz adına çok önemliydi. Kendisine sunduğumuz projelerimizi tek tek büyük bir titizlikle inceleyerek Akçaabat Millet Parkı’nın deniz tarafından sahil kesimine projelendirilen Ekolojik Köprü’nün en kısa zamanda yapımı için talimat verdi. Ayrıca yine ilçemiz sahil şeridini Beşirli’ye kadar kesintisiz bütünleştirecek Yürüyüş ve Bisiklet Yolları projesinin de bir an önce tamamlanması için katkı sunacak olduğunun sözünü verdi. Bu projeler ile Akçaabat ve Trabzon arasında bisiklet ile rahatlıkla seyahat etmek de mümkün olacak.

• Akçaabat Halk Kütüphanesi’nin güzel ilçemize yakışır bir projeyle restorasyon inşaatı tamamlanmak üzere. En kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine açılacak.

• Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemize yapılması planlanan Kadınlar Pazarı inşaatına en kısa sürede başlanacak ve aynı zamanda Katlı Otopark sözümüzü de yerine getirmek için proje çalışmalarına devam ediyoruz. İlçemize planladığımız katlı otoparkı bitirince ilçemizdeki otopark sorununu da büyük ölçüde çözüme kavuşturacağız.

• Küçük Sanayi ve Oto Galericileri Sitesi’nin TOKİ tarafından yapımına başlanacak.

• Darıca-Gökçebel Kanalizasyon Hattı ile Ortaköy Grup İçme Suyu Projelerinin kredileri çıktı, en yakın zamanda ihaleleri yapılacak.

• Kuruçam ve Ortaalan Mahalleleri İçme Suyu Projeleri ile Şinik OSB için 200 metreküp su deposu ihaleleri gerçekleştirildi.

• Sarıtaş, Yeşiltepe, Şinik ve Yaylacık Mahallelerinin kısa süre önce ihale edilen içme suyu inşaat çalışmalarına ilk kazmalar vuruldu, inşaatları kesintisiz devam ediyor.

• Sokak sağlıklaştırmasından cephe giydirmelerine kadar seçim vaatlerimizde yer alan bütün projeleri birer birer hayata geçireceğiz.”

Teşkilatçılık ruhuna çok önem verdiklerini de sözlerine ekleyen AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, “Akçaabat İlçe Teşkilatımız ile İl Başkanımız Sayın Haydar Revi başta olmak üzere bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve tüm bürokrasi ile çok iyi bir şekilde uyumlu halde temaslarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki hafta yine bir Ankara seyahati gerçekleştirerek inşaallah ilçemiz için yeni kazanımlar elde etmenin çabası içerisinde olacağız. Akçaabat’ta cadde ve sokaklarda dolaşıyorken vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini dikkatle dinliyor, her daim teveccühleri ile karşılanmanın gururunu ise yaşadığımızı buradan belirtmek istiyorum. Her bir vatandaşımın derdi ile tek tek ilgilenip derman olmaya çalışıyor, her hafta ilçemizde esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirip, yine her mahallemizin sorunları ile her dakika hem hal olmaya devam ediyoruz.

Akçaabat halkı yanımızda olduğu sürece, Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle 2023 hedeflerimize ulaşacağız ve Akçaabat halkına verdiğimiz sözlerin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sıkı takipçisi olmaya devam edeceğiz. Her şeyden önce daha modern, daha yaşanılabilir bir Akçaabat için çalışmaya devam diyor, siz değerli hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bir meseleye de not düşmek istiyorum. AK Parti milletine hizmete dur durak bilmeden devam edecektir. Geçen haftalarda Akçaabat Millet Bahçesi’nin açılışına vatandaşlarımızı davet edemedik. Bunun nedeni pandemi sürecinden dolayı sosyal mesafe kurallarını gözetmemizdir. Vatandaşlarımızın sağlığı bizler için çok daha önemliydi. İnşaallah önümüzdeki sağlıklı günlerde, pandemi süreci bitince Akçaabat’ta hep beraber geniş katılımlı çok görkemli açılışları birlikte, kalabalıklarla yapacağız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler