Altınel Adaylık İçin  Konuştu.

Altınel Adaylık İçin Konuştu.

Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel Adaylık İçin Konuştu.

 

Akçaabat Darıca Belediye başkanı Muhammet Altınel, DOKA desteği  ile Darıca Beldesinde projelendirilen “Darıca Yol Üstü Turizm ve Rekreasyon Alanı Projesi” hakkında bilgiler verdi. Proje ile yaklaşık 14 dönüm alan üzerine sportif mekanlar, satış alanları ve lokantaların olacağını açıkladı.

muhammet-altinel-adaylika.jpg

muhammet-altinel-adaylik2.jpg

altinel-adaylik.jpg
Altınel'in basın toplantısına basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.

Darıca Saray Resaurant'ta yaptığı basın toplantısı ile beldesinde yaptığı hizmetlerden bahseden Altınel, yaptığı açıklamada “Belediyemizin Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)’na sunduğu “Darıca Yol Üstü Turizm ve Rekreasyon Alanı Projesi” için istediği onaylandı. DOKA tarafından ihale edilen proje ile Darıca’nın sahil dolgu alanına, etkinlik meydanı, çay bahçesi, 2 adet çocuk oyun alanı, lokanta, Osmanlı çeşmesi ve 3 adet süs havuzunun yer aldığı projede mevcut alanın etrafı yürüyüş parkuru yapılacak. Bu parkur üzerinde 7 adet kamelya da inşa edilecektir” dedi.

Sportif alanlarında yer aldığı prjede bir futbol ve bir de basketbol sahası bulunduğunu dile getiren Başkan Altınel “yaklaşık 14 dönüm arazi üzerine 1 adet suni çim saha ile basketbol, voleybol ve tenisin oynanabileceği çok amaçlı bir spor sahası da inşa edilecek. Seyirci tribünlerinin de bulunacağı bu sahanın karayolu tarafında kalan bölümüne ise bir spor kompleksi inşa edilecek. Bu kompleksin içinde soyunma odaları, derslikler ve dinlenme mekânları yer alacak” dedi.

2014’te yapılacak olan seçimlerde aday adayı olduğunu da açıkladı.

Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, 2014 Mahalli İdareler Seçimi’nde AK Parti’den aday adayı olacağını da açıkladı. Altınel “Uzun yıllar siyesetin içerisindeyim.Gelecek dönem için Akçaabat Belediye  Başkanlığı’na ismimiz geçmektedir. Bizimde böyle bir düşüncemiz var ve bunu ileride açıklayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Siyaset