Ali Türen Öztürk'ten Çok Önemli Açıklamalar

Ali Türen Öztürk'ten Çok Önemli Açıklamalar

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Akçaabat Belediye Başkan Adayı olan Ali Türen Öztürk, açıklama yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Akçaabat Belediye Başkan Adayı olan ancak beklenen den daha az bir oy alan Ali Türen Öztürk, facebook sayfasından açıklama yaptı.

Açıklamada şunları açıklayan Öztürk “Çok değerli hemşerilerime, bir seçim sürecinin huzurlu ve güven içerisinde geçirilmesine olan katkıları dolayısıyla teşekkürlerimi sunuyorum. Her ne kadar beklediğimiz sonuçları alamasak ta, bizlere destek veren-vermeyen bütün halkımıza şükranlarımı ifade ediyorum. Bu seçim süreci ile halkın oyları ile göreve gelmiş olan yönetimlere de ayrıca başarılar diliyorum. Gelinen bu aşamanın halkımızın huzur ve sükunu için, ekonomik ve sosyal yaşamdan beklentilerinin gerçekleştiği bir dönem olmasını diliyorum” dedi.

 

ÖZ DEĞERLENDİRME YAPACAĞIZ…

Öztürk “Örgüt olarak başarısızlığımızın değerlendirmesini, içsel bir değerlendirme olarak yapılması gerektiğine inanmakla birlikte, bu konuları yazılı ve sosyal medyada partililer ve örgüt yöneticileri tarafından eleştiri sınırları zorlanarak tartışılmasını doğru bulmadığımı, ancak medeni ölçülerde yapılacak örgüt içi tartışmalar ile bu olumsuz süreçten sıyrılarak, yenilenmiş kadro ve programlar ile ülkemizi geleceğe taşıyacak çalışmalara şimdiden başlamak gerektiğini ifade ediyorum. Selam ve saygılarımla”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset