Ali Türen Öztürk,  vatandaşları dinliyor.

Ali Türen Öztürk, vatandaşları dinliyor.

CHP Trabzon milletvekili adayı Ali Türen Öztürk, çalışmalarına ara vermeden vatandaşları dinliyor.

   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon milletvekili adayı Ali Türen Öztürk, çalışmalarına ara vermeden vatandaşları dinliyor.

Ali Türen Öztürk son olarak Işıklar Mahallesinden vefat eden, emekli öğretmen Mehmet Öztürk’ün cenaze törenine katıldı. Öztürk, ‘‘Büyük bir eğitimciyi kaybettik, Mehmet Hoca benimde hocamdı, bu kayıp benimde kaybımdır. Bütün sevenlerine baş sağlığı diliyorum’’ dedi. Hemen akabinde Düzköy’e bağlı Büyük Mahalleye gelen Ali Türen Öztürk, vefat eden Fadime Tiryaki’nin de defin merasimine katıldı. Onu karşılayan Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik ile birlikte halkın arasına karışan Öztürk, esnaf lokantalarının birinde yemek yedikten sonra halkla sohbet etti. Kendisine yöneltilen sorulardan gayet memnun olduğunu ifade eden Öztürk, ‘‘Halkımız artık bir şeylerin farkında. Seçimden sonra ihale peşinden koşanların değil, milletinin peşinden koşanların vekil olmasını istiyor. İşte bende bu yüzden bu yola çıktım ve siz hemşerilerim sayesinde Akçaabat’ı meclise taşıyacağız’’ dedi.

    Bir sonraki durağı için Düzköy İlçe Merkezinden ayrılan Öztürk, yol boyunca aracını durdurarak vatandaşlarla selamlaştı. Dörtyol Mahallesinden geçerken iktidar partisinin seçim bölge temsilciliğini de es geçmeyen ve orada bulunan vatandaşlarla bol bol siyasi sohbet etti.

ali-turen-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset